fbpx

Onze mensen

The power of being understood

Wil jij onderdeel uitmaken van een internationaal en groeiend kantoor, dat aandacht heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw mening en inzichten waardeert?

Bij RSM luisteren we naar jouw verhaal. We kijken naar waar jouw interesses liggen en wat jij leuk vindt om te doen. Door afwisseling in de werkzaamheden, flexibiliteit, een informele sfeer op de werkvloer en aandacht te geven aan een goede werk-privé balans, willen wij onze medewerkers motiveren om te groeien tot ware professionals. Samen en van elkaar leren vinden we belangrijk, zo bieden we je verschillende opleidingen aan en organiseren we leuke activiteiten om kennis te delen met je collega’s.

Bekijk onze vacatures

Medewerkers aan het woord

“Accountancy is echt veel meer dan cijfers! Het zijn de mensen achter deze cijfers die dit vak zo boeiend maken. RSM investeert volop in een prettige werksfeer, maar de teamgeest maak je als collega’s zelf!”

Victor | Supervisor RA
Laura Bles-Temme

“Wij geloven er erg in dat je zowel privé als beroepsmatig altijd de wil zult hebben om je te ontwikkelen. Talentvolle sporters, zo gedreven bezig met hun sportcarrière, zijn zeer beeldend voor de inzet en de inspanning die nodig is om die ontwikkeling te realiseren. Ze zijn voor ons een inspiratiebron. Sporters zijn rolmodellen. We treuren met ze mee bij tegenslagen. We vieren een feestje bij succes. Maar we juichen ze vooral altijd toe op de weg naar de finish.”

Laura Bles-Temme - Co-Managing Partner

“Als beginnende assistent krijg je meteen de kans om actief deel te nemen en mee te werken. Je krijgt zelfs de kans om mee te werken aan complexere opdrachten. Dit draagt bij aan een snelle groei en ontwikkeling.”

Ohemaa | Assistant Accounting & Reporting

“Ik werk nu ruim 4 jaar bij RSM, waarvan 2,5 jaar fulltime. Ik ben gestart als stagiair bij RSM Venlo en daarna ben ik aan de slag gegaan als werkstudent fiscaal. Uiteindelijk ben ik gebleven en ben ik sinds 2021 fulltime in dienst bij RSM Eindhoven. Ik vind het heel fijn dat je bij RSM bij bijna iedereen naar binnen kan lopen, waardoor de begeleiding aansluit op wat ik nodig heb. Maar ook zeker de aanwezigheid van een groot team waar ik op kan terugvallen bij vragen vind ik een groot pluspunt!”

Quint | Assistant Tax Manager

“In drie jaar tijd heb ik al veel ervaring opgedaan en het vertrouwen gekregen om contact met klanten op te bouwen en de werkzaamheden uit te bereiden. Ik vind het fijn dat RSM mij dit vertrouwen geeft.”

Imke | Senior Assistant Accounting & Reporting

“Wat mij het meest trots maakt om bij RSM te werken is het zien van tevreden klanten na het afronden van een deal. Wij werken met echte ondernemers en familiebedrijven die vaak hun bedrijf maar één keer in hun leven verkopen. Om dit samen tot een succes te brengen maakt mij het meest trots.”

Ceder | Analist Corporate Finance/ M&A

“RSM is een organisatie die een stimulerende werkomgeving biedt waarbij persoonlijke groei hoog in het vaandel staat. De bedrijfscultuur is vertrouwd en collega’s voelen als vrienden.”

Coen | Tax Consultant

Na beide sollicitatiegesprekken te hebben gevoerd was het al gauw duidelijk dat RSM hét bedrijf was om mijn carrière in voort te zetten. Ik kreeg de indruk dat RSM een bedrijf was waar mij alle kansen werden geboden om te leren op het werk en te leren middels cursussen en studies. Het beeld dat was geschetst tijdens de sollicitaties bleef overeind en ik heb hier nu mijn CISA tentamen kunnen behalen. De professionaliteit als kernwaarde van RSM is in samenstelling met de persoonlijke en betrouwbare kernwaarden voor mij de beste samenstelling.

Tippen Goossens - IT Auditor
Bekijk onze vacatures

“Voordat ik bij RSM begon, verwachtte ik veel meer mensen in pak te zien en dat het een meer zakelijke omgeving zou zijn. Ik vond mijn eerste dag spannend en ik was blij dat ik een baan had gevonden waarin ik zou worden uitgedaagd met meer kennis en de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen in een meer professionele sfeer. Ik was verrast dat het kantoor een goed uitzicht op Amsterdam heeft, er mooi uitziet, professioneel is en dat alles goed geregeld is – en mijn collega’s zijn net als ik. Ook de combinatie tussen hard werken en deel uitmaken van een informele en familiaire sfeer bevalt me.”

Frank | Analyst Due Diligence

“Tijdens mijn traineeship krijg ik veel persoonlijke begeleiding door mijn buddy, mentor, maar ook collega’s uit het team en voel ik mij daardoor erg welkom. RSM biedt verschillende interessante trainingen tijdens mijn traineenship die relevant zijn voor mijn toekomstige loopbaan.”

Marijn | Analyst Due Diligence

“De reden dat ik voor RSM heb gekozen is door het brede klantenpakket wat ze hebben. Hierdoor krijg je veel kennis van verschillende soorten bedrijven en je kan je dus breed oriënteren. Ook de grootte van de bedrijven (MKB+) sprak mij erg aan. Je zit met een team van ongeveer 5 personen een tot twee weken op een klant en rouleert vaak door. Hierdoor maak je kennis met veel klanten per jaar en leer je je collega’s goed kennen. Verder was het voor mij belangrijk dat ik in een enthousiast, leuk en gezellig jong team terecht zou komen, dat is gelukt!”

Faber | Assistant Accountant RA

“Voor mij is RSM dé ideale werkgever. RSM onderscheidt zich enerzijds door betrokken te zijn. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke relatie met de klant en streven (zijn voornemens) om (duurzame) langetermijnrelaties te onderhouden. Anderzijds onderscheidt RSM zich door vernieuwend te zijn. Wij hebben de ambitie om vandaag van elkaar te leren met het oog om morgen beter te zijn. Aanvullend is RSM dé plek om persoonlijke doelstellingen en vaardigheden te ontwikkelen.”

Marco | Assistent Accountant RA

“Werken bij RSM betekent deel uitmaken van een klein en hecht team, gedreven door een open cultuur waar samenwerking centraal staat. Hier krijg je de ruimte om zowel professioneel als persoonlijk te groeien.”

Eugenie | Tax Assistant

“Werken bij RSM betekent voor mij elke dag een nieuwe uitdaging! Ook een gezonde werkomgeving waarbij ik een perfecte balans kan maken tussen werk, studie en privé!”

Amritha | Assistant Accountant RA

“Bij RSM kan ik kennismaken met verschillende Tax-disciplines in een professionele omgeving, en wordt er rekening gehouden met mijn persoonlijke interesses en eigenschappen. Zo kan ik straks beter bepalen of ik aan de slag wil als generalist of specialist!”

Erik | Werkstudent Tax

“Tijdens mijn traineeship krijg ik veel persoonlijke begeleiding door mijn buddy, mentor, maar ook collega’s uit het team en voel ik mij daardoor erg welkom. RSM biedt verschillende interessante trainingen tijdens mijn traineenship die relevant zijn voor mijn toekomstige loopbaan.”

Marijn | M&A Trainee
Leo van Wersch

“Als accountants-, belastingadvies- en consultingorganisatie zullen wij onze expertise inzetten om de sporters en sportbonden op het gebied van fiscale en accountancy vraagstukken te ondersteunen. Op deze manier ontzorgen we de sporters en bonden om zich volledig te focussen op wat ze het liefst doen: sporten en het hoogst haalbare bereiken.”

Leo van Wersch - Co-Managing Partner

Heb je vragen?