fbpx

Over ons

 Groot genoeg om professioneel te zijn,
 klein genoeg om menselijk te blijven 

Internationaal netwerk

RSM is actief in 120 landen en is het zesde netwerk van onafhankelijke accountants en financieel juridische advieskantoren ter wereld.

Collega's

Wereldwijd werken er ruim 64.000 mensen bij RSM, waarvan 675 collega's in Nederland.

Kantoren

We hebben meer dan 820 kantoren over de hele wereld, waarvan 8 kantoren in Nederland.

Onze collega’s

Onze medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van ons succes. Of je nu in de startblokken van jouw carrière staat, specialist of generalist bent, we verwachten van jou als professional dat je altijd breder kijkt. Door iedereen een warm welkom te geven, echt te willen begrijpen en met je mee te denken hopen wij dit te realiseren. Met een internationaal netwerk dat jou de kansen biedt om bij verschillende klanten een kijkje te nemen, blijft het werk gevarieerd, uitdagend en maak je echt onderdeel uit van het RSM-team.

Lees wat onze collega’s te zeggen hebben

Onze visie

RSM is dé adviseur op het gebied van Assurance, Tax en Consulting voor middelgrote organisaties en familiebedrijven op de nationale en internationale markt.

Al meer dan 100 jaar is RSM een vertrouwd gezicht bij vele ondernemingen in Nederland; verspreid over acht vestigingen met ruim 675 professionals.

Onze missie

Wij stellen onze klanten in staat om vol vertrouwen weloverwogen beslissingen te nemen in een wereld die verandert, zijn betrokken bij de maatschappij en bieden onze mensen een geweldige ontwikkelomgeving

RSM heeft vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Heerlen, Hoofddorp, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. De goede onderlinge samenwerking stelt ons in staat om op hoog niveau dienstverlening te verrichten. Zo bent u altijd verzekerd van up-to-date advisering en anticiperen wij op veranderingen in de nationale en internationale wetgeving. Wereldwijd is RSM het 6de grootste netwerk van onafhankelijke accountants, fiscalisten en consultants; in 120 landen met ruim 64.000 professionals. Zo zijn we internationaal verbonden en lokaal betrokken.

Met onze dienstverlening zijn wij voortdurend bezig om op een professionele, betrouwbare, duurzame en persoonlijke wijze het resultaat voor onze klanten te verbeteren. Dit komt ook tot uiting in onze kernwaarden; onze business principles. Onze professionals luisteren naar de wensen van de klant en zijn een vaktechnische, onafhankelijke sparringpartner met veel aandacht voor de persoonlijke relatie. Wij geloven in een sterke samenwerking die gebaseerd is op het kennen van elkaars behoeften, strategie en verwachtingen. Op deze manier kunnen wij hen ondersteunen en voorzien van gerichte kennis en inzichten op het gebied van Assurance, Tax & Consulting. Wij luisteren niet alleen, wij begrijpen ook echt. Dit wordt ook weerspiegeld in onze slogan:

The Power of Being Understood

RSM opereert als ondernemer voor ondernemers; namens familie, aandeelhouders, PE-investeerders, bestuurders, managementteams en professionals. Het is ons doel om niet alleen een sparringpartner te zijn; wij leveren ook graag een substantiële bijdrage aan uw succes. Daarin herkent u een dienstverlener met ambitie. De adviseurs van RSM hebben oog voor de gehele organisatie, naast de traditionele werkzaamheden op het gebied van accountancy en belastingadvies. Dit resulteert in een blijvend succes, een tastbare groei en het bereiken van de zakelijke doelen.

Heb je vragen?