fbpx
Word jij consultant bij RSM?

Jouw focus, jouw toekomst!

Junior Consultant bij RSM

Bij RSM bieden wij jou de ideale start van jouw carrière als consultant. Wij geloven in jouw potentieel: onze focus ligt op jouw ontwikkeling, jouw groei als adviseur. Met onze studieprogramma’s geven wij je de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien als persoon en professional. Naast jouw ontwikkeling, help jij vanzelfsprekend ook bedrijven te ontwikkelen en en te voorzien van jouw advies als consultant. Bij RSM kom je terecht in een informele werkomgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Samen gaan we de uitdaging aan om het beste uit jezelf te halen!

Medior Consultant bij RSM

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière als consultant? Bij RSM geloven we dat ervaring de sleutel is tot groei en succes. Met jouw ervaring kun jij anderen begeleiden en ondersteunen bij hun ontwikkeling als adviseur, jij daagt anderen uit om het beste uit zichzelf te halen! Het vak als consultant is jou niet vreemd; natuurlijk help jij bedrijven te ontwikkelen en te voorzien van advies. Bij RSM kom je terecht in een informele werkomgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: het is tijd voor een carrière met perspectief en stabiliteit!

Dit is RSM:

Werken in een leuke en informele sfeer

RSM’ers geven aan dat de sfeer als zeer prettig wordt ervaren, en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Want naast het harde werken is er ook ruimte voor ontspanning en vrije tijd.

Jouw focus, jouw toekomst

Jij staat centraal. We ondersteunen je in je ontwikkeling met onze RSM Academy, zodat je elke dag de kans krijgt om te groeien. RSM staat voor kwaliteit; dit zorgt ervoor dat we onze 675 collega’s veel uitdaging, ontwikkeling en verantwoordelijkheid kunnen meegeven binnen hun functie.

Goed geregeld

We werken hybride met flexibele werktijden. Je krijgt 30 vakantiedagen, internet & thuiswerkvergoeding én een bijdrage voor de sportschool. Daarnaast hebben we leuke evenementen zoals het RSM zomerfeest en onze legendarische skitrip!

Consultancy bij RSM

Over het beroep als consultant hoeven we je niks te vertellen. Of de klant nu van plan is om hun business te verkopen, aan te kopen, een fusie, joint venture of beursgang wilt realiseren of aanvullende financiering wenst aan te trekken. Zelfs een algemene brede vraag op het gebied van bedrijfsbeleid, verduurzaming, groeiplannen of strategie op nationaal én internationaal gebied pakken we aan. Je werkt in een leuk team, en helpt collega’s met jouw ervaring het beste uit zichzelf te halen. Afhankelijk van jouw expertise ga je aan de slag binnen onze M&A praktijk of Business Consulting op nationaal of internationaal niveau. Benieuwd wat je (toekomstige) collega’s over RSM te zeggen hebben? Kijk dan de video hiernaast!

“Voordat ik bij RSM begon, verwachtte ik veel meer mensen in pak te zien en dat het een meer zakelijke omgeving zou zijn. Ik vond mijn eerste dag spannend en ik was blij dat ik een baan had gevonden waarin ik zou worden uitgedaagd met meer kennis en de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen in een meer professionele sfeer. Ik was verrast dat het kantoor een goed uitzicht op Amsterdam heeft, er mooi uitziet, professioneel is en dat alles goed geregeld is – en mijn collega’s zijn net als ik. Ook de combinatie tussen hard werken en deel uitmaken van een informele en familiaire sfeer bevalt me.”

Frank | Analyst Due Diligence

“Wat mij het meest trots maakt om bij RSM te werken is het zien van tevreden klanten na het afronden van een deal. Wij werken met echte ondernemers en familiebedrijven die vaak hun bedrijf maar één keer in hun leven verkopen. Om dit samen tot een succes te brengen maakt mij het meest trots.”

Ceder | Analist Corporate Finance/ M&A

RSM is officieel Accountancy & Tax partner van NOC*NSF

Als partner ontzorgen wij bonden en topsporters op het gebied van fiscale en financiële vraagstukken. Op deze manier kunnen zij zich volledig focussen op het behalen van hun sportieve doelen.

Sport is het grootste sociale bindmiddel van Nederland, dat zelfs op topsportniveau de kracht van het samenwerken bereikt. Om daar te komen, maak je een enorme ontwikkeling door op verschillende vlakken, zowel persoonlijk als professioneel, maar ook in teamverband of als individu. Die ontwikkeling is een van de grootste waarden waarin we de samenwerking als toegevoegde waarde zien tussen RSM en NOC*NSF. Bij RSM staat ontwikkeling van onze medewerkers namelijk voorop. Op jouw eigen manier, bepalend voor de professional die je wilt zijn: The Power of Being You

Meer weten over het partnership?

Heb je vragen, of wil je meer weten?

 

Interessante vacatures: