fbpx
RSM is trotse partner van NOCNSF

RSM is trotse partner van NOC*NSF

RSM is officieel Accountancy & Tax partner van NOC*NSF. Als partner ontzorgen wij bonden en topsporters op het gebied van fiscale en financiële vraagstukken. Op deze manier kunnen zij zich volledig focussen op het behalen van hun sportieve doelen.

Sport is het grootste sociale bindmiddel van Nederland, dat zelfs op topsportniveau de kracht van het samenwerken bereikt. Om daar te komen, maak je een enorme ontwikkeling door op verschillende vlakken, zowel persoonlijk als professioneel, maar ook in teamverband of als individu. Die ontwikkeling is een van de grootste waarden waarin we de samenwerking als toegevoegde waarde zien tussen RSM en NOC*NSF. Bij RSM staat ontwikkeling van onze medewerkers namelijk voorop. Op jouw eigen manier, bepalend voor de professional die je wilt zijn: The Power of Being You

Gedreven talentvolle sporters herinneren ons altijd weer aan de inzet en de inspanning die nodig is om voortdurend aan jezelf te blijven werken.

Als Assurance en tax-en advieskantoor zullen wij onze expertise inzetten om de sporters en sportbonden op het gebied van fiscale-en accountancyvraagstukken te ondersteunen.

Op deze manier ontzorgen we de sporters en bonden om zich volledig te focussen op wat ze het liefst doen: sporten en het hoogst haalbare bereiken.

Laura Bles-Temme

“Wij geloven er erg in dat je zowel privé als beroepsmatig altijd de wil zult hebben om je te ontwikkelen. Talentvolle sporters, zo gedreven bezig met hun sportcarrière, zijn zeer beeldend voor de inzet en de inspanning die nodig is om die ontwikkeling te realiseren. Ze zijn voor ons een inspiratiebron. Sporters zijn rolmodellen. We treuren met ze mee bij tegenslagen. We vieren een feestje bij succes. Maar we juichen ze vooral altijd toe op de weg naar de finish.”

Laura Bles-Temme - Co-Managing Partner
Leo van Wersch

“Als accountants-, belastingadvies- en consultingorganisatie zullen wij onze expertise inzetten om de sporters en sportbonden op het gebied van fiscale en accountancy vraagstukken te ondersteunen. Op deze manier ontzorgen we de sporters en bonden om zich volledig te focussen op wat ze het liefst doen: sporten en het hoogst haalbare bereiken.”

Leo van Wersch - Co-Managing Partner

Iets voor jou, werken bij RSM?

Maak kennis met Laila Youssifou!

‘’In het roei­en gaat het niet al­leen om jou, het gaat om hoe het team pres­teert als ge­heel’’ – Lai­la Yous­si­fou

Laila is ambassadeur van RSM en een van de gezichten van ons partnership met NOC*NSF.

Maak kennis met Niels Vink!

’’Als iemand tegen mij zegt dat ik iets niet kan, laat ik juist zien dat ik het kan’’ – Niels Vink

Niels is ambassadeur van RSM en een van de gezichten van ons partnership met NOC*NSF.

Maak kennis met Mitch Valize!

’’Mijn levensmotto is: “kan ik niet, ken ik niet’’ – Mitch Valize

Mitch is ambassadeur van RSM en een van de gezichten van ons partnership met NOC*NSF.

Maak kennis met Katja Stam & Raïsa Schoon!

“Mijn rode draad in mijn leven is vooral plezier hebben in wat je doet, het excelleren gaat komen en dit werkt nooit een andere kant op.” – Katja

“Mijn doel is dat ik elke dag beter wil worden en vooral plezier hebben in wat ik doe: Success is when persistence meets preparation.” – Raïsa

Katja Stam & Raïsa Schoon zijn ambassadeurs van RSM en twee van de gezichten van ons partnership met NOC*NSF.

RSM is officieel Accountancy & Tax partner van NOC*NSF

Sport is meer dan bewegen: Sport is emotie, teamwork, plezier en toewijding, uitdagen en ontwikkelen. Sport is RSM.