fbpx
Benieuwd welke Tax afdeling het beste bij jou past?

Doe mee met ons Tax Traineeship!

Tax bij RSM

Grenzen verleggen is grenzen kennen! Als trainee binnen RSM bouw je mee aan onze business en kijk je verder dan het gevraagde. Jij zal vanaf september meekijken binnen onze verschillende tax afdelingen op onze locatie in Eindhoven. Als Trainee binnen onze organisatie werk je in een team van (ervaren) professionals. Jij krijgt vanaf dag 1 een buddy die jou intensief begeleidt tijdens jouw Traineeship. Daarnaast leer jij door on-the-job training het werkveld van A tot Z kennen. Tevens krijg jij al training vanaf dag 1, waardoor jij zowel de theorie als de praktijk leert.

RSM in Nederland maakt deel uit van het internationale netwerk RSM. Dit is het 6de netwerk van onafhankelijke accountants en financieel juridische advieskantoren ter wereld met 51.000 collega’s en bestaat uit ruim 860 kantoren, gevestigd in 123 landen.

Tax Traineeship

Het Tax Traineeship is een uitdagend programma voor de duur van 15 maanden op onze locatie in Utrecht of Eindhoven. Je maakt tijdens dit traineeship kennis met BTW, Vastgoed, Compliance, Advisering én Transfer Pricing.

Naast het meedraaien binnen de verschillende specialisaties, volg je trainingen én cursussen om je niet alleen op professioneel vlak te ontwikkelen, maar ook op persoonlijk vlak. Al deze fases binnen het traineeship doorloop je natuurlijk niet alleen. Je krijgt een buddy, mentor én coach toegewezen die jou begeleiden en uiteraard jou zien groeien tijdens dit traject.

Wanneer je traineeship eindigt, maak je de keuze voor een bepaalde afdeling, waarna je direct doorstroomt naar de door jouw gekozen vestiging & afdeling!

“Werken bij RSM betekent deel uitmaken van een klein en hecht team, gedreven door een open cultuur waar samenwerking centraal staat. Hier krijg je de ruimte om zowel professioneel als persoonlijk te groeien.”

Eugenie | Tax Assistant

“RSM is een organisatie die een stimulerende werkomgeving biedt waarbij persoonlijke groei hoog in het vaandel staat. De bedrijfscultuur is vertrouwd en collega’s voelen als vrienden.”

Coen | Tax Consultant

Werken bij RSM

Werken in een leuke en informele sfeer

RSM’ers geven aan dat de sfeer als zeer prettig wordt ervaren, en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Want naast het harde werken is er ook ruimte voor ontspanning en vrije tijd.

Jouw focus, jouw toekomst

Jij staat centraal. We ondersteunen je in je ontwikkeling met onze RSM Academy, zodat je elke dag de kans krijgt om te groeien. RSM staat voor kwaliteit; dit zorgt ervoor dat we onze 675 collega’s veel uitdaging, ontwikkeling en verantwoordelijkheid kunnen meegeven binnen hun functie.

Goed geregeld

We werken hybride met flexibele werktijden. Je krijgt 30 vakantiedagen, internet & thuiswerkvergoeding én een bijdrage voor de sportschool. Daarnaast hebben we leuke evenementen zoals het RSM zomerfeest en onze legendarische skitrip!

Tax Vacatures

Landelijk Tax Event 2024: Voor fiscale studenten die hun grenzen willen verleggen!

Op 14 & 15 september organiseert RSM een tweedaags tax event om kennis te maken met studenten op een hele andere manier.  Geen casus, maar juist de handen uit de mouwen, grenzen verleggen en aan het einde van de dag onder het genot van een drankje terugkijken op een geslaagde dag. Wil jij hierbij zijn? Meld je dan nu hier aan!

Neem contact op met onze recruiters