fbpx

Werken is pas echt leuk, als je kunt werken aan jezelf!

Tax bij RSM

Grenzen verleggen is grenzen kennen! Als trainee binnen RSM bouw je mee aan onze business en kijk je verder dan het gevraagde. Jij zal vanaf september meekijken binnen onze verschillende tax afdelingen op onze locatie in Eindhoven. Als Trainee binnen onze organisatie werk je in een team van (ervaren) professionals. Jij krijgt vanaf dag 1 een buddy die jou intensief begeleidt tijdens jouw Traineeship. Daarnaast leer jij door on-the-job training het werkveld van A tot Z kennen. Tevens krijg jij al training vanaf dag 1, waardoor jij zowel de theorie als de praktijk leert.

RSM in Nederland maakt deel uit van het internationale netwerk RSM. Dit is het 6de netwerk van onafhankelijke accountants en financieel juridische advieskantoren ter wereld met 51.000 collega’s en bestaat uit ruim 860 kantoren, gevestigd in 123 landen.

Tax Traineeship

Het Tax Traineeship is een uitdagend programma voor de duur van 15 maanden op onze locatie in Utrecht of Eindhoven. Je maakt tijdens dit traineeship kennis met BTW, Vastgoed, Compliance, Advisering én Transfer Pricing.

Naast het meedraaien binnen de verschillende specialisaties, volg je trainingen én cursussen om je niet alleen op professioneel vlak te ontwikkelen, maar ook op persoonlijk vlak. Al deze fases binnen het traineeship doorloop je natuurlijk niet alleen. Je krijgt een buddy, mentor én coach toegewezen die jou begeleiden en uiteraard jou zien groeien tijdens dit traject.

Wanneer je traineeship eindigt, maak je de keuze voor een bepaalde afdeling, waarna je direct doorstroomt naar de door jouw gekozen vestiging & afdeling!

“Tijdens mijn traineeship krijg ik veel persoonlijke begeleiding door mijn buddy, mentor, maar ook collega’s uit het team en voel ik mij daardoor erg welkom. RSM biedt verschillende interessante trainingen tijdens mijn traineenship die relevant zijn voor mijn toekomstige loopbaan.”

Marijn | M&A Trainee

“Bij RSM kan ik kennismaken met verschillende Tax-disciplines in een professionele omgeving, en wordt er rekening gehouden met mijn persoonlijke interesses en eigenschappen. Zo kan ik straks beter bepalen of ik aan de slag wil als generalist of specialist!”

Erik | Werkstudent Tax

Werken bij RSM

Werken in een leuke en informele sfeer

RSM’ers geven aan dat de sfeer als zeer prettig wordt ervaren, en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Want naast het harde werken is er ook zeker ruimte voor ontspanning en vrije tijd.

Volop ruimte voor je eigen ontwikkeling

Werken binnen een professionele, groeiende organisatie waarin jij als persoon centraal staat. RSM staat voor kwaliteit; dit zorgt dat we onze 600 collega’s veel uitdaging, ontwikkeling en verantwoordelijkheid kunnen meegeven binnen hun functie.

Doorgroeien op jouw tempo

RSM is een no-nonsense organisatie, waar je jezelf kunt ontwikkelen als persoon en professional:

The Power of Being You!

Tax Vacatures

Landelijk Tax Event 2024: Voor fiscale studenten die hun grenzen willen verleggen!

Op 14 & 15 september organiseert RSM een tweedaags tax event om kennis te maken met studenten op een hele andere manier.  Geen casus, maar juist de handen uit de mouwen, grenzen verleggen en aan het einde van de dag onder het genot van een drankje terugkijken op een geslaagde dag. Wil jij hierbij zijn? Meld je dan nu hier aan!

Neem contact op met onze recruiters