EmailFacebookLinkedIn

 

HR Adviseur Opleiding en Ontwikkeling

Schakel jij mee in een snel groeiende organisatie en ondersteuning jij onze medewerkers in hun ontwikkeling? Dan zoeken wij jou! 

DIT GA JIJ DOE
Als HR Adviseur Opleiding & Ontwikkeling ben je verantwoordelijk voor het gehele Learning & Development proces van A tot Z. Je houdt je bezig met de ontwikkeling van het opleidingsbeleid van onze organisatie, coördineer je de RSM Academy voor onze verschillende disciplines, maar zorg je ook voor administratieve afwikkeling hiervan. Je draagt zorgt voor de verdere ontwikkeling van vaktechnische en algemene trainingsprogramma's in de breedste zin van het woord, waarbij je vanuit evaluaties de noodzakelijke verbeteringen doorvoert. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de organisatie en verdere ontwikkeling van ons introductieprogramma voor nieuwe collega's, stagiaires en werkstudenten.

Ons HR team bestaat uit 11 professionals en dagelijks werk je intensief samen met de business om de ontwikkeling van onze medewerkers op vaktechnisch gebied, maar ook op soft skill gebied voort te zetten.

DIT BEN JIJ
Je bent klantgericht en vindt het leuk om samen met je interne klant opleidingsvraagstukken op te pakken. Je weet door jouw sociale vaardigheden en objectiviteit onze interne klant op een positieve manier te ondersteunen. In een snel groeiende organisatie schakel jij mee en maak jij nieuwe processen zelf snel eigen.

Als HR Adviseur Opleiding & ontwikkeling herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Afgeronde HBO/WO HRM opleiding of andere relevante opleiding in de richting van Learning & Development;
  • Je hebt 4 - 10 jaar relevante Learning & Development werkervaring;
  • Op de hoogte van externe wet- en regelgeving binnen de branche;
  • Gegeven onze bedrijfscultuur een goede samenwerker;
  • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’;
  • Energiek, zeer nauwkeurig, kritisch, organisatorisch sterk en besluitvaardig;
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en je bent maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer.  Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Corona: Als nieuwe collega krijg jij voorrang om de eerste weken op kantoor ingewerkt te worden. Daarna is de mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor te werken. Zo word jij fysiek en online begeleid! 
  • Onboarding: Wij  zorgen voor een goede start van jouw nieuwe job. Zo word jij door onze innovatieve en persoonlijke onboarding app al meegenomen in onze organisatie voorafgaand jouw eerste werkdag. 

DIT ZIJN WIJ
RSM is een accountancy- en belastingadviesorganisatie en wereldwijd het zesde netwerk met ruim 820 kantoren in meer dan 120 landen en ruim 48.000 professionals. Met 560 professionals verdeeld over 10 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties.  Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is, en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

ALS JE BIJ ONS SOLLICITEERT
Om bij ons te solliciteren vragen wij allerlei informatie, zoals je geboortedatum, opleidingsniveau en werkervaring. Je zet deze gegevens bijvoorbeeld in een sollicitatiebrief of curriculum vitae. Als wij jou niet in dienst nemen, verwijderen wij al deze gegevens uiterlijk vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure en bewaren we ze als je wel bij ons in dienst komt. Als we jou niet aannemen, kunnen we je vragen of we je gegevens langer mogen bewaren. Bijvoorbeeld omdat er op een later tijdstip misschien een andere baan voor jou vrij komt. Als je ons toestemming geeft, bewaren we jouw sollicitatiegegevens maximaal een jaar na afloop van de sollicitatieprocedure. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van onze kernwaarden onafhankelijk en integer, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG)*. De kosten van de VOG worden door ons vergoed. Bewaar daarvoor wel de originele bon. Meer informatie over de VOG kun je vinden op www.rijksoverheid.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

BEN JE GEÏNTERESSEERD?

Solliciteren kun je doen via onderstaande button!