EmailFacebookLinkedIn

 

Senior Manager Accountancy & Advisory

Wil jij jouw kennis en kwaliteiten inzetten om samen met een groeiende afdeling de volgende stap te zetten? Lees dan verder! 

Dit ga jij doen
Als Senior Manager Accountancy & Advisory ben jij de vertrouwde gesprekspartner en raadgever voor onze (inter)nationale MKB klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voortgang van de samenstel- en adviesopdrachten en heb je een neus voor het signaleren en initiëren van omzetmogelijkheden, zowel bij bestaande als nieuwe relaties. Met jouw ruime kennis en ervaring weet jij medewerkers te enthousiasmeren en te coachen in hun persoonlijke en vakinhoudelijke groei. Je levert een bijdrage aan het uit te voeren beleid van RSM en we werken samen met jou aan jouw persoonlijke groei en succes.

Dit is jouw team
Ons team bestaat uit ongeveer 10 collega’s en is een leuke en gezellige mix van jong en oud, studerend en afgestudeerd. Het is een team waar je veel van op kan steken en die regelmatig leuke activiteiten onderneemt naast het werk.

De klanten die wij bedienen kunnen regionaal zijn, maar ook internationaal in diverse branches. De klanten zijn vaak familiebedrijven in o.a. zakelijke dienstverlening, hotellerie, bouw en afbouw, vastgoedbeheer en ontwikkeling, groothandelsbedrijven, (ketens van) dienstverleners, etc.

Dit is jouw werkplek
RSM Eindhoven bevindt zich in een prachtig pand nabij het centrum van Eindhoven. In het pand ervaar je een huiselijke sfeer met werkplekken in allerlei verschillende ruimtes. Het treinstation Eindhoven is op ongeveer tien minuten lopen van kantoor en ook met de auto is het pand goed te bereiken. In Eindhoven werk je samen met ongeveer 60 collega’s van de afdelingen Tax, de BTW praktijk en Accountancy.

 

Dit is jouw profiel
Jij bent als collega scherpzinnig en gericht op de relatie, waarbij kwaliteit en creativiteit een belangrijke rol spelen. Jij weet door jouw aangename persoonlijkheid mensen op een positieve manier te enthousiasmeren.

Als Senior Manager Accountancy & Advisory herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Minimaal 10 jaar werkervaring in de samenstelpraktijk;
  • Minimaal afgeronde opleiding tot MKB Accountant;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en inzicht in de problematiek van de ondernemer;
  • Nauwkeurige en professioneel kritische instelling;
  • Goede beheersing van de Engelse taal;
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

Dit bieden wij jou

RSM beschikt over de dynamiek van een snelgroeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Je krijgt te maken met uitdagende cliënten en opdrachten. Daarnaast bieden we je uitgebreide (arbeids)voorwaarden, waaronder:

  • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.
  • Hybride werken: Je hebt de mogelijkheid om het werken op kantoor af te wisselen met thuiswerken.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: Je krijgt van ons een Individueel Keuzebudget (IKB), mobiliteitsregeling, vitaliteitsbudget en pensioenregeling.
  • Onboarding: Wij  zorgen voor een goede start van jouw nieuwe baan. Zo word jij door onze innovatieve en persoonlijke onboarding app al meegenomen in onze organisatie voorafgaand aan jouw eerste werkdag.

Dit zijn wij

 

Geïnteresseerd?

Solliciteren, meer informatie of vrijblijvend kennismaken? Neem contact op met onze Recruiter:

Sollictiatieproces

Als je bij ons solliciteert
Om bij ons te solliciteren vragen wij allerlei informatie, zoals je geboortedatum, opleidingsniveau en werkervaring. Je zet deze gegevens bijvoorbeeld in een sollicitatiebrief of curriculum vitae. Als wij jou niet in dienst nemen, verwijderen wij al deze gegevens uiterlijk vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure en bewaren we ze als je wel bij ons in dienst komt. Als we jou niet aannemen, kunnen we je vragen of we je gegevens langer mogen bewaren. Bijvoorbeeld omdat er op een later tijdstip misschien een andere baan voor jou vrij komt. Als je ons toestemming geeft, bewaren we jouw sollicitatiegegevens maximaal een jaar na afloop van de sollicitatieprocedure. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van onze kernwaarden onafhankelijk en integer, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG)*. Daarnaast doen wij een Google achtergrondcheck. De kosten van de VOG worden door ons vergoed. Bewaar daarvoor wel de originele bon. Meer informatie over de VOG kun je vinden op www.rijksoverheid.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteren kun je doen via onderstaande button!