EmailFacebookLinkedIn

 

Strategy Consultant

Ben jij in staat om direct een onderscheidende bijdrage te leveren door research, analyse en direct contact met jouw klanten? Dan zoeken wij jou! 

DIT GA JIJ DOEN
Als Strategy Consultant ben jij in staat om direct een onderscheidende bijdrage te leveren door research, analyse en direct contact met jouw klanten. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het bedenken en uitwerken van strategische concepten, het analyseren van data, het visualiseren van bevindingen en het presenteren van de resultaten.

In dit kader ben je vaak verantwoordelijk voor de procesmatige kant van een adviestraject. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de inhoud en een goede uitrol bij de klant. Je speelt een belangrijke rol in de aansturing en ontwikkeling van de junior consultants in het team. Wij acteren op topniveau en stellen je in staat om direct impact te hebben.

Wat doe je nog meer?

 • Een inhoudelijke bijdrage leveren aan projecten vanuit jouw expertise en achtergrond;
 • Senior consultants ondersteunen, door het voorbereiden van klantafspraken en sessies en het schrijven van documenten;
 • Als actieve sparringpartner optreden voor de klant en voor je teamgenoten;
 • Regelmatig voor een groep staan, bijvoorbeeld tijdens het begeleiden van klantbijeenkomsten en het geven van trainingen.

DIT BEN JIJ
Je wordt enthousiast van complexe vraagstukken binnen internationale organisaties. Door jouw analytische blik, doorzie jij snel het echte probleem achter de vraag van de klant.

Als Strategy Consultant herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Nieuwsgierig en creatief;
 • Afgeronde en relevante WO Master;
 • 4-6 jaar relevante werkervaring in de adviessector;
 • Ondernemend, assertief en zoekend naar manieren om de meeste waarde te leveren in je project;
 • Overziet grotere projecten; je kijkt vooruit, bent proactief en weet de ins en outs binnen een project te vinden;
 • Energieke persoonlijkheid; je kunt informatie overtuigend overbrengen.

DIT BIEDEN WIJ
RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een goede pensioenregeling
 • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
 • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.
 • Een goede mobiliteitsregeling: Een leaseauto/budget of reiskostenvergoeding.

DIT ZIJN WIJ
RSM Strategy Consulting is onderdeel van RSM Netherlands Business Consulting Services. RSM bedient internationaal opererende bedrijven met duidelijke groeiambities, maar met een behoefte aan toegevoegde waarde.

RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 860 kantoren in meer dan 123 landen en ruim 51.000  professionals. Met 600 professionals verdeeld over 9 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

ALS JE BIJ ONS SOLLICITEERT
Om bij ons te solliciteren vragen wij allerlei informatie, zoals je geboortedatum, opleidingsniveau en werkervaring. Je zet deze gegevens bijvoorbeeld in een sollicitatiebrief of curriculum vitae. Als wij jou niet in dienst nemen, verwijderen wij al deze gegevens uiterlijk vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure en bewaren we ze als je wel bij ons in dienst komt. Als we jou niet aannemen, kunnen we je vragen of we je gegevens langer mogen bewaren. Bijvoorbeeld omdat er op een later tijdstip misschien een andere baan voor jou vrij komt. Als je ons toestemming geeft, bewaren we jouw sollicitatiegegevens maximaal een jaar na afloop van de sollicitatieprocedure. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van onze kernwaarden onafhankelijk en integer, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG)*. De kosten van de VOG worden door ons vergoed. Bewaar daarvoor wel de originele bon. Meer informatie over de VOG kun je vinden op www.rijksoverheid.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

BEN JE GEÏNTERESSEERD?

Solliciteren kun je doen via onderstaande button!