EmailFacebookLinkedIn

 

Supervisor Accounting & Reporting

Wil jij bijdragen aan successen van diverse ondernemers samen met enthousiaste collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit is jouw functie
In de rol van Supervisor Accounting & Reporting geef je leiding aan een team van (Senior) Assistenten Accounting & Reporting. Je bent verantwoordelijk voor diverse samenstelwerkzaamheden en (ondersteunende) advieswerkzaamheden. Samen met jouw toekomstige collega’s bedien je verschillende opdrachtgevers in diverse branches in het MKB. Met jouw positieve feedback ondersteun jij (Junior) Assistants Accounting & Reporting bij de verwerkte administraties en dagelijkse werkzaamheden. Je levert een grote bijdrage aan een goede teamgeest en werksfeer binnen het team. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opzetten en inrichten van (geautomatiseerde) administraties, stel je zelfstandig jaarrekeningen en financiële verslagen samen en bereid je fiscale aangiften voor. Hierin staat de samenwerking met jouw team en de klant centraal.

Dit is jouw team
Ons Accountancy & Adviesteam in Alkmaar bestaat uit ongeveer 30 collega’s. Het team is divers in samenstelling en achtergrond. Van jong tot oud, van administrateur tot accountant-adviseur, van specialist tot generalist. Dit maakt dat we van elkaar kunnen leren, elkaar kunnen inspireren, maar bovenal plezier in ons werk hebben.

De klanten die wij bedienen bestaan vaak uit regionale (familie-) bedrijven, zoals onder andere Leisure en hotellerie, vastgoedbeheer en ontwikkeling, evenementenbedrijven, groothandelsbedrijven en (ketens van) dienstverleners. Naast jaarrekeningen en fiscale aangiften verzorgen wij voor hen advisering, bijvoorbeeld op het gebied van bedrijfsopvolging, financiering, administratie of reporting.

 

Dit is jouw werkplek
RSM Alkmaar, het noordelijkste kantoor van RSM, bevindt zich in een modern en goed uitgerust pand. Met goede parkeergelegenheden en een bushalte op vijf minuten lopen, is het voor iedereen goed te bereiken. In Alkmaar werk je samen met ongeveer 100 collega’s van de loonadviesgroep, belastingadviseurs en accountants.

 

Dit is jouw profiel
Je hebt een professionele en klantgerichte aanpak in je dagelijkse werkzaamheden en vind teamgeest heel belangrijk.

Als Supervisor Accounting & Reporting herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Afgeronde relevante HBO opleiding;
 • Affiniteit met cijfers en automatisering;
 • Je kunt snel schakelen en neemt initiatief;
 • Zorgvuldig, zelf toetsend en opzoek naar waardevolle feedback;
 • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’;
 • Werkt graag voor verschillende ondernemers en denkt met hen mee;
 • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en je bent maatschappelijk betrokken.

Dit bieden wij jou

 

RSM beschikt over de dynamiek van een snelgroeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Je krijgt te maken met uitdagende cliënten en opdrachten. Daarnaast bieden we je uitgebreide (arbeids)voorwaarden, waaronder:

 • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.
 • Hybride werken: Je hebt de mogelijkheid om het werken op kantoor af te wisselen met thuiswerken.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: Je krijgt van ons een Individueel Keuzebudget (IKB), mobiliteitsregeling, vitaliteitsbudget en pensioenregeling.
 • Onboarding: Wij  zorgen voor een goede start van jouw nieuwe baan. Zo word jij door onze innovatieve en persoonlijke onboarding app al meegenomen in onze organisatie voorafgaand aan jouw eerste werkdag.

Dit zijn wij

Geïnteresseerd?

Solliciteren, meer informatie of vrijblijvend kennismaken? Neem contact op met onze Recruiter:

Sollicitatieproces

Als je bij ons solliciteert
Om bij ons te solliciteren vragen wij allerlei informatie, zoals je geboortedatum, opleidingsniveau en werkervaring. Je zet deze gegevens bijvoorbeeld in een sollicitatiebrief of curriculum vitae. Als wij jou niet in dienst nemen, verwijderen wij al deze gegevens uiterlijk vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure en bewaren we ze als je wel bij ons in dienst komt. Als we jou niet aannemen, kunnen we je vragen of we je gegevens langer mogen bewaren. Bijvoorbeeld omdat er op een later tijdstip misschien een andere baan voor jou vrij komt. Als je ons toestemming geeft, bewaren we jouw sollicitatiegegevens maximaal een jaar na afloop van de sollicitatieprocedure. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van onze kernwaarden onafhankelijk en integer, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG)*. Daarnaast doen wij een Google achtergrondcheck. De kosten van de VOG worden door ons vergoed. Bewaar daarvoor wel de originele bon. Meer informatie over de VOG kun je vinden op www.rijksoverheid.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteren kun je doen via onderstaande button!