EmailFacebookLinkedIn

 

Supervisor Accounting & Reporting

Wil jij bijdragen aan het succes van diverse ondernemers samen met een team van enthousiaste collega’s? Wij zijn voor onze samenstelpraktijk op zoek naar jou!

Dit is jouw functie
Samen met jouw toekomstige collega’s in de samenstelpraktijk bedien je verschillende opdrachtgevers in diverse branches in het MKB.  Met jouw positieve feedback ondersteun en begeleid je de junior assistenten bij de verwerkte administraties en hun dagelijkse samenstelwerkzaamheden. Hierbij lever je een grote bijdrage aan een goede teamgeest en werksfeer binnen het team. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de planning en voortgangsbewaking van de samenstelopdrachten. Ook stel je zelfstandig (geconsolideerde) jaarrekeningen samen en verzorg je financiële tussentijdse rapportages. Hierin staat de samenwerking met jouw team en de klant centraal.

Dit is jouw team
Met ons team van circa 10 mensen van jong tot oud en van studerend tot afgestudeerd werken we gezamenlijk elke dag voor onze klanten. We werken samen in een hecht teamverband, maar ook samen met het Audit Team. Naast hard werken ondernemen we vanuit ons kantoor vaak informele en gezellige activiteiten na werktijd.

Dit is jouw werkplek
RSM Utrecht bevindt zich in het monumentale pand ‘De Oorsprong’. Een unieke en prachtige plek, met een grote tuin waar je zomers heerlijk buiten kunt lunchen. Deze authentieke werkplek is centraal gelegen, de bus stopt voor de deur (Oorsprongspark) en we hebben onze eigen parkeerplaats. In Utrecht werk je samen met ongeveer 100 collega’s, verdeeld over de Real Estate desk, belastingadviseurs, accountants. Ook vind je hier onze M&A en Corporate Finance tak.

 

Dit is jouw profiel
Je hebt een professionele en klantgerichte aanpak in je dagelijkse werkzaamheden en vindt teamgeest heel belangrijk.

Als Supervisor herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Afgeronde (relevante) Hbo-opleiding;
 • 4 tot 5 jaar relevante werkervaring in de samenstelpraktijk;
 • Representatief en uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Teamgeest en inzicht in de problematiek van de ondernemer;
 • (Nagenoeg) afgeronde AA-opleiding is een pré;
 • Nauwkeurige en professioneel kritische instelling, onafhankelijk en een 'rechte rug';
 • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en je bent maatschappelijk betrokken.

Dit bieden wij jou

RSM beschikt over de dynamiek van een snelgroeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Je krijgt te maken met uitdagende cliënten en opdrachten. Daarnaast bieden we je uitgebreide (arbeids)voorwaarden, waaronder:

 • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.
 • Hybride werken: Je hebt de mogelijkheid om het werken op kantoor af te wisselen met thuiswerken.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: Je krijgt van ons een Individueel Keuzebudget (IKB), mobiliteitsregeling, vitaliteitsbudget en pensioenregeling.
 • Onboarding: Wij  zorgen voor een goede start van jouw nieuwe baan. Zo word jij door onze innovatieve en persoonlijke onboarding app al meegenomen in onze organisatie voorafgaand aan jouw eerste werkdag.

Dit zijn wij

Geïnteresseerd?

Solliciteren, meer informatie of vrijblijvend kennismaken? Neem contact op met onze Recruiter:

Sollicitatieproces

Als je bij ons solliciteert
Om bij ons te solliciteren vragen wij allerlei informatie, zoals je geboortedatum, opleidingsniveau en werkervaring. Je zet deze gegevens bijvoorbeeld in een sollicitatiebrief of curriculum vitae. Als wij jou niet in dienst nemen, verwijderen wij al deze gegevens uiterlijk vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure en bewaren we ze als je wel bij ons in dienst komt. Als we jou niet aannemen, kunnen we je vragen of we je gegevens langer mogen bewaren. Bijvoorbeeld omdat er op een later tijdstip misschien een andere baan voor jou vrij komt. Als je ons toestemming geeft, bewaren we jouw sollicitatiegegevens maximaal een jaar na afloop van de sollicitatieprocedure. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van onze kernwaarden onafhankelijk en integer, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG)*. Daarnaast doen wij een Google achtergrondcheck. De kosten van de VOG worden door ons vergoed. Bewaar daarvoor wel de originele bon. Meer informatie over de VOG kun je vinden op www.rijksoverheid.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ben je geïnteresseerd?

Solliciteren kun je doen via onderstaande button!