EmailFacebookLinkedIn

 

Tax Manager International

Help jij onze klanten zich voor te bereiden op een nieuw tijdperk in International Tax? 

DIT GA JIJ DOEN
De klanten die wij bedienen vanuit onze International Services praktijk krijgen of hebben allemaal te maken met een continue wijzigend scala aan internationale fiscale ontwikkelingen, variërend van Tax Transparency, Tax Governance, maar uiteraard ook een andere manier van winstberekening beïnvloed door BEPS 2.0 en vooral Pillar 1 & 2. 

Onze adviseurs zijn continue bezig om te anticiperen op wat nu al als het nieuwe normaal kan worden beschouwd. Daarom is het van groot belang dat we op actieve wijze onze kennis ontwikkelen samen met onze klanten waarbij de toekomst al een van groter belang is dan het verleden.

Om ons internationale fiscale team voortdurend te blijven ontwikkelen zijn wij op zoek naar een ervaren internationale fiscalist (Manager) die niet alleen enthousiast wordt van alle ontwikkelingen die nu spelen (en gaan spelen) maar daar ook een actieve rol in wil spelen. Je bedient een brede cliëntenkring en werkt in een dynamisch en sterk groeiend team met een echte hands-on mentaliteit. Geen uitdaging gaat te ver.

Je voornaamste taak als Tax Manager International is om cliënten zelfstandig te bedienen, onze talenten verder te begeleiden en met eigen input te komen om onze internationale fiscale praktijk naar een hoger niveau te brengen.

Onze klanten bevinden zich in tal van industrieën maar worden vooral gekenmerkt door zaken als internationale groei en digitalisering. Wij zijn op zoek naar iemand die meer vaktechnische diepte en zelfstandigheid kan brengen op internationaal gebied en ons kan helpen met de uitbreiding van onze dienstverlening op internationale fiscale gebieden.

DIT BEN JIJ
Jij bent doortastend en denkt cliëntgericht. Jij weet door jouw leidinggevende capaciteiten jouw team op een positieve manier te enthousiasmeren. Je raakt geïnspireerd door nieuwe ontwikkelingen en je wilt graag een impact maken op de ontwikkeling van onze mensen en de manier waarop wij onze klanten bedienen. 
Als Tax Manager International herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring;
  • Opleiding fiscaal recht of fiscale economie afgerond en ingeschreven als NOB-lid (Nederlandse Orde van Belastingadviseurs);
  • Vaktechnisch sterk en geschoold op internationale fiscale thema;
  • Uitstekende kennis van de Engelse & Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
  • Kennis van de MS Office 2010 programma’s;
  • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’; 
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede pensioenregeling
  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.
  • Een goede mobiliteitsregeling: Een leaseauto/budget of reiskostenvergoeding.

DIT ZIJN WIJ
RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 860 kantoren in meer dan 123 landen en ruim 51.000  professionals. Met 600 professionals verdeeld over 8 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand WhatsApp nummer of neem contact op met:

ALS JE BIJ ONS SOLLICITEERT
Om bij ons te solliciteren vragen wij allerlei informatie, zoals je geboortedatum, opleidingsniveau en werkervaring. Je zet deze gegevens bijvoorbeeld in een sollicitatiebrief of curriculum vitae. Als wij jou niet in dienst nemen, verwijderen wij al deze gegevens uiterlijk vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure en bewaren we ze als je wel bij ons in dienst komt. Als we jou niet aannemen, kunnen we je vragen of we je gegevens langer mogen bewaren. Bijvoorbeeld omdat er op een later tijdstip misschien een andere baan voor jou vrij komt. Als je ons toestemming geeft, bewaren we jouw sollicitatiegegevens maximaal een jaar na afloop van de sollicitatieprocedure. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van onze kernwaarden onafhankelijk en integer, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG)*. De kosten van de VOG worden door ons vergoed. Bewaar daarvoor wel de originele bon. Meer informatie over de VOG kun je vinden op www.rijksoverheid.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

BEN JE GEÏNTERESSEERD?

Solliciteren kun je doen via onderstaande button!