EmailFacebookLinkedIn

 

Werkstudent BTW

Wil jij als werkstudent ervaring opdoen op het gebied van btw binnen een groeiende organisatie? Dan zoeken wij jou! 

DIT GA JIJ DOEN
Als werkstudent BTW binnen onze organisatie werk je in een team van (ervaren) btw-specialisten. Door on-the-job training leer je de fiscale praktijk van onze opdrachtgevers kennen. De werkzaamheden bestaan uit:

 • Voorbereiden van fiscale adviezen en belastingaangiften;
 • Voorbereiden van bezwaarschriften en communicatie met de belastingdienst;
 • Jurisprudentie- en bronnenonderzoek;
 • Schrijven van nieuwsbrieven;
 • Assisteren bij Due Diligence onderzoeken en het assisteren bij btw-quick scans.

DIT BEN JIJ|
Als werkstudent krijg je meteen je eigen plekje binnen het team van (ervaren) fiscalisten. Je leert veel van jouw collega’s en kunt hen alles vragen. De sfeer in het team is goed en daar draag jij aan bij, want jij bent echt onderdeel van het team.

Als werkstudent BTW herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Je bent vierdejaars / master student WO fiscaal recht / fiscale economie (master met een accent op indirecte belastingen is een pré);
 • Twee tot drie dagen in de week beschikbaar om te werken, in te delen in overleg;
 • Werkt graag in teams en hebt uitstekende communicatieve skills;
 • Nauwkeurige en professioneel kritische instelling;
 • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’; 
 • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
De potentie die in jou zit, willen we graag verder ontwikkelen. Je kunt bij RSM rekenen op de begeleiding die hoort bij een toekomstig professional. Want dat ben jij. Afhankelijk van de werkzaamheden ga je zelfstandig of in teamverband aan de slag. Hierbij houden we rekening met je opleiding, wensen en persoonlijkheid. Daarnaast ontvang je een marktconform uurloon. Verder bieden wij:

 • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
 • Corona: Als werkstudent krijg jij voorrang om de eerste weken op kantoor ingewerkt te worden. Daarna is de mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor te werken. Zo word jij fysiek en online begeleid! 
 • Onboarding: Wij  zorgen voor een goede start van jouw werkstudentschap. Zo word jij door onze innovatieve en persoonlijke onboarding app al meegenomen in onze organisatie voorafgaand jouw eerste werkdag. 

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

ALS JE BIJ ONS SOLLICITEERT
Om bij ons te solliciteren vragen wij allerlei informatie, zoals je geboortedatum, opleidingsniveau en werkervaring. Je zet deze gegevens bijvoorbeeld in een sollicitatiebrief of curriculum vitae. Als wij jou niet in dienst nemen, verwijderen wij al deze gegevens uiterlijk vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure en bewaren we ze als je wel bij ons in dienst komt. Als we jou niet aannemen, kunnen we je vragen of we je gegevens langer mogen bewaren. Bijvoorbeeld omdat er op een later tijdstip misschien een andere baan voor jou vrij komt. Als je ons toestemming geeft, bewaren we jouw sollicitatiegegevens maximaal een jaar na afloop van de sollicitatieprocedure. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van onze kernwaarden onafhankelijk en integer, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG)*. De kosten van de VOG worden door ons vergoed. Bewaar daarvoor wel de originele bon. Meer informatie over de VOG kun je vinden op www.rijksoverheid.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

BEN JE GEÏNTERESSEERD?

Solliciteren kun je doen via onderstaande button!