EmailFacebookLinkedIn

 

Werkstudent Recruitment

Stap in de wereld van RSM en doe ervaring op als werkstudent Recruitment. Hou je van “out of the box” denken, spreekt groei en ontwikkeling je aan en vind je het leuk om onze campusrecruitment te organiseren? Dan is deze job jouw volgende bestemming! 

WAT GA JE DOEN ALS WERKSTUDENT RECRUITMENT BIJ RSM
Het dagelijks zoeken en vinden van de juiste stagiaires en starters voor RSM geeft jou enorm veel energie. De ontwikkelingen binnen recruitment volgen zich snel op, zo ook binnen RSM. Samen met de business en jouw recruitmentcollega's, ga je graag in gesprek over de openstaande vacatures voor onze young professionals en de geplande activiteiten met studieverenigingen en hogescholen/universiteiten. Ieder profiel of event is uniek en behoeft een andere aanpak. Samen bepaal je hoe het traject eruit komt te zien, en dat betekent één ding .. actie! 

Maandag
Vandaag start je de werkweek op de vestiging in Utrecht. Recent zijn zij verhuisd naar een mooie locatie op de Biltstraat, fijn om zo in hartje stad te mogen werken. Je hebt een afspraak met een van de managers, zij wil graag met jou het event met de studievereniging bespreken en horen welke acties er zijn. De middag besteed je aan het organiseren, informeren en uitnodigen van collega's die samen met jou meegaan naar dit event. 

Dinsdag
Werk je vanaf huis! Er staan verschillende Teams-meetings ingepland met je collega’s van HR en Marketing. Er loopt een project voor de werving van werkstudenten waarvoor men graag jouw input wil horen, fijn dat je ook op deze manier kan meedenken en bijdragen.

Woensdag
Omdat je naast jouw werk bij RSM ook nog een studie volgt en op woensdag college hebt, heb je met de Senior Recruiter afgesproken dat woensdag jouw studiedag is.

Donderdag
Op de vestiging in Amsterdam ga je in gesprek met je collega recruiter over de studentenactiviteiten. Komende maand zijn er meerdere bijeenkomsten waarbij jullie allebei vertegenwoordigd zijn. Samen zet je nog even de puntjes op de i voor deze activiteiten.

Vrijdag
Alweer de laatste dag van de week, met alle mooie initiatieven en projecten vliegen de dagen voorbij. Vandaag ga je naar Hoofddorp waar je meerdere collega’s bijpraat. Tevens bel je nog de laatste kandidaten met een update over hun gesprek en plan je waar nodig deze in op de verschillende locaties. 

En dan nog even over het recruitmentteam, want successen maak  je met elkaar. Voor je dagelijkse vragen kun je terecht bij onze Senior Recruiter, gezamenlijk bepalen jullie de acties voor campusrecruitment en voor de uitvoering hiervan zijn jullie ook beiden actief betrokken. Jij bent hierin een belangrijk onderdeel. 

DIT BEN JIJ 
Als werkstudent Recruitment leg je (vaak) het eerste contact met een kandidaat. Je hebt niet alleen een luisterend oor, maar kent ook oprechte interesse. Vanuit deze mooie eigenschap leer je de kandidaat goed kennen en kun je beoordelen of deze persoon geschikt is voor de functie die openstaat. Omdat je aan meerdere projecten werkt is het belangrijk om overzicht te kunnen houden, daarnaast schakel je veel met jouw collega’s die hier (in) direct bij betrokken zijn.

Als werkstudent Recruitment herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Bezig met een HBO/WO opleiding en in het bezit van een goede dosis enthousiasme;
  • Zelfstandig kunnen werken, maar ook in teamverband;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’; 
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ 
Jouw potentie willen we graag verder ontwikkelen. Je kunt bij RSM rekenen op de begeleiding die hoort bij een toekomstig professional. Want dat ben jij. Hierbij houden we rekening met je opleiding, wensen en persoonlijkheid. Verder bieden wij:

  • Ervaring: we bieden je de mogelijkheid om in een groeiend team ervaring op te doen, waarbij jouw input bijdraagt aan de dienst.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: je ontvangt een marktconforme vergoeding en krijgt de beschikking over een laptop en iPhone van RSM.
  • Informele teamactiviteiten: we zetten graag samen de schouders onder het werk, maar werken is niet het enige dat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Onboarding: wij zorgen voor een goede start van jouw werkstudentschap. Zo word jij door onze innovatieve en persoonlijke onboarding app al meegenomen in onze organisatie nog voordat jouw eerste werkdag gestart is.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand WhatsApp nummer of neem contact op met:

ALS JE BIJ ONS SOLLICITEERT 
Om bij ons te solliciteren vragen wij allerlei informatie, zoals je geboortedatum, opleidingsniveau en werkervaring. Je zet deze gegevens bijvoorbeeld in een sollicitatiebrief of curriculum vitae. Als wij jou niet in dienst nemen, verwijderen wij al deze gegevens uiterlijk vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure en bewaren we ze als je wel bij ons in dienst komt. Als we jou niet aannemen, kunnen we je vragen of we je gegevens langer mogen bewaren. Bijvoorbeeld omdat er op een later tijdstip misschien een andere baan voor jou vrij komt. Als je ons toestemming geeft, bewaren we jouw sollicitatiegegevens maximaal een jaar na afloop van de sollicitatieprocedure. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van onze kernwaarden onafhankelijk en integer, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG)*. De kosten van de VOG worden door ons vergoed. Bewaar daarvoor wel de originele bon. Meer informatie over de VOG kun je vinden op www.rijksoverheid.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

BEN JE GEÏNTERESSEERD? 

Solliciteren kun je doen via onderstaande button!