fbpx
Word jij accountant bij RSM?

Een carrière met perspectief en stabiliteit

Ben jij op zoek naar het ideale vervolg van jouw carrière als accountant? Zoals topsporters hun vaardigheden aanscherpen, stimuleren wij jouw professionele ontwikkeling bij RSM! Jij daagt anderen uit om het beste uit zichzelf te halen. Het vak als accountant is jou niet vreemd; natuurlijk help jij ook bedrijven met hun audit. Bij RSM kom je terecht in een informele werkomgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: het is tijd voor een carrière met perspectief en stabiliteit!

Dit is RSM:

Werken in een leuke en informele sfeer

RSM’ers geven aan dat de sfeer als zeer prettig wordt ervaren, en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Want naast het harde werken is er ook ruimte voor ontspanning en vrije tijd.

Jouw focus, jouw toekomst

Jij staat centraal. We ondersteunen je in je ontwikkeling met onze RSM Academy, zodat je elke dag de kans krijgt om te groeien. RSM staat voor kwaliteit; dit zorgt ervoor dat we onze 675 collega’s veel uitdaging, ontwikkeling en verantwoordelijkheid kunnen meegeven binnen hun functie.

Goed geregeld

We werken hybride met flexibele werktijden. Je krijgt 30 vakantiedagen, internet & thuiswerkvergoeding én een bijdrage voor de sportschool. Daarnaast hebben we leuke evenementen zoals het RSM zomerfeest en onze legendarische skitrip!

Accountancy bij RSM

Over het vak van accountant hoeven wij je niets te vertellen. Als accountant bij RSM draag je bij aan onze business en kijk je verder dan wat er gevraagd wordt. Je werkt in een leuk team, en helpt collega’s met jouw ervaring het beste uit zichzelf te halen. Je kunt diverse klanten bedienen en werken aan verschillende opdrachten binnen de samenstel of pre-audit, afhankelijk van je expertise. Benieuwd wat je (toekomstig) collega’s over RSM te zeggen hebben? Bekijk dan de video hiernaast!

Lees meer over Accountancy bij RSM.

“In drie jaar tijd heb ik al veel ervaring opgedaan en het vertrouwen gekregen om contact met klanten op te bouwen en de werkzaamheden uit te bereiden. Ik vind het fijn dat RSM mij dit vertrouwen geeft.”

Imke | Senior Assistant Accounting & Reporting

Uitgelichte vacatures:

RSM is officieel Accountancy & Tax partner van NOC*NSF

Als partner ontzorgen wij bonden en topsporters op het gebied van fiscale en financiële vraagstukken. Op deze manier kunnen zij zich volledig focussen op het behalen van hun sportieve doelen.

Sport is het grootste sociale bindmiddel van Nederland, dat zelfs op topsportniveau de kracht van het samenwerken bereikt. Om daar te komen, maak je een enorme ontwikkeling door op verschillende vlakken, zowel persoonlijk als professioneel, maar ook in teamverband of als individu. Die ontwikkeling is een van de grootste waarden waarin we de samenwerking als toegevoegde waarde zien tussen RSM en NOC*NSF. Bij RSM staat ontwikkeling van onze medewerkers namelijk voorop. Op jouw eigen manier, bepalend voor de professional die je wilt zijn: The Power of Being You

Meer weten over het partnership?

Heb je vragen, of wil je meer weten?