fbpx
Word jij accountant bij RSM?

Jouw focus, jouw toekomst!

Junior Accountant bij RSM

Bij RSM bieden wij jou de ideale start van jouw carrière als accountant. Wij geloven in jouw potentieel: onze focus ligt op jouw ontwikkeling, jouw groei als accountant. Met onze studieprogramma’s geven wij je de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien als persoon en professional. Naast jouw ontwikkeling, help jij vanzelfsprekend ook bedrijven te ontwikkelen en te ontzorgen als accountant. Bij RSM kom je terecht in een informele werkomgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Samen gaan we de uitdaging aan om het beste uit jezelf te halen!

Bekijk onze junior accountancy vacatures

Medior Accountant bij RSM

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière als accountant? Bij RSM geloven we dat ervaring de sleutel is tot groei en succes. Met jouw ervaring kun jij anderen begeleiden en ondersteunen bij hun ontwikkeling als accountant, jij daagt anderen uit om het beste uit zichzelf te halen! Het vak als accountant is jou niet vreemd; natuurlijk help jij ook bedrijven te ontzorgen als accountant. Bij RSM kom je terecht in een informele werkomgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: het is tijd voor een carrière met perspectief en stabiliteit!

Bekijk onze medior accountancy vacatures

Dit is RSM:

Werken in een leuke en informele sfeer

RSM’ers geven aan dat de sfeer als zeer prettig wordt ervaren, en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Want naast het harde werken is er ook ruimte voor ontspanning en vrije tijd.

Jouw focus, jouw toekomst

Jij staat centraal. We ondersteunen je in je ontwikkeling met onze RSM Academy, zodat je elke dag de kans krijgt om te groeien. RSM staat voor kwaliteit; dit zorgt ervoor dat we onze 675 collega’s veel uitdaging, ontwikkeling en verantwoordelijkheid kunnen meegeven binnen hun functie.

Goed geregeld

We werken hybride met flexibele werktijden. Je krijgt 30 vakantiedagen, internet & thuiswerkvergoeding én een bijdrage voor de sportschool. Daarnaast hebben we leuke evenementen zoals het RSM zomerfeest en onze legendarische skitrip!

Accountancy bij RSM

Als accountant bij RSM draag je bij aan onze business en kijk je verder dan wat er gevraagd wordt. Je houdt je onder andere bezig met de financiële administratie van klanten, het controleren van jaarrekening of de ondersteuning op data & it-gebied, maar ben je vooral een sparringpartner voor ondernemers. De diversiteit in klanten, opdrachten én teams kun je op jouw eigen manier invulling geven. Afhankelijk van jouw expertise ga je aan de slag binnen onze controle, samenstel of it audit praktijk.Benieuwd wat je (toekomstig) collega’s over RSM te zeggen hebben? Bekijk dan de video hiernaast!

Assurance bij RSM Accountancy & Bedrijfsadvies bij RSM

“Accountancy is echt veel meer dan cijfers! Het zijn de mensen achter deze cijfers die dit vak zo boeiend maken. RSM investeert volop in een prettige werksfeer, maar de teamgeest maak je als collega’s zelf!”

Victor | Supervisor RA

“Werken bij RSM betekent voor mij elke dag een nieuwe uitdaging! Ook een gezonde werkomgeving waarbij ik een perfecte balans kan maken tussen werk, studie en privé!”

Amritha | Assistant Accountant RA

“De reden dat ik voor RSM heb gekozen is door het brede klantenpakket wat ze hebben. Hierdoor krijg je veel kennis van verschillende soorten bedrijven en je kan je dus breed oriënteren. Ook de grootte van de bedrijven (MKB+) sprak mij erg aan. Je zit met een team van ongeveer 5 personen een tot twee weken op een klant en rouleert vaak door. Hierdoor maak je kennis met veel klanten per jaar en leer je je collega’s goed kennen. Verder was het voor mij belangrijk dat ik in een enthousiast, leuk en gezellig jong team terecht zou komen, dat is gelukt!”

Faber | Assistant Accountant RA

“In drie jaar tijd heb ik al veel ervaring opgedaan en het vertrouwen gekregen om contact met klanten op te bouwen en de werkzaamheden uit te bereiden. Ik vind het fijn dat RSM mij dit vertrouwen geeft.”

Imke | Senior Assistant Accounting & Reporting

“Als beginnende assistent krijg je meteen de kans om actief deel te nemen en mee te werken. Je krijgt zelfs de kans om mee te werken aan complexere opdrachten. Dit draagt bij aan een snelle groei en ontwikkeling.”

Ohemaa | Assistant Accounting & Reporting

RSM is officieel Accountancy & Tax partner van NOC*NSF

Als partner ontzorgen wij bonden en topsporters op het gebied van fiscale en financiële vraagstukken. Op deze manier kunnen zij zich volledig focussen op het behalen van hun sportieve doelen.

Sport is het grootste sociale bindmiddel van Nederland, dat zelfs op topsportniveau de kracht van het samenwerken bereikt. Om daar te komen, maak je een enorme ontwikkeling door op verschillende vlakken, zowel persoonlijk als professioneel, maar ook in teamverband of als individu. Die ontwikkeling is een van de grootste waarden waarin we de samenwerking als toegevoegde waarde zien tussen RSM en NOC*NSF. Bij RSM staat ontwikkeling van onze medewerkers namelijk voorop. Op jouw eigen manier, bepalend voor de professional die je wilt zijn: The Power of Being You

Meer weten over het partnership?

Heb je vragen, of wil je meer weten?