fbpx
Onze mensen

Medewerkers aan het woord

Wil jij onderdeel uitmaken van een internationaal en groeiend kantoor, dat aandacht heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw mening en inzichten waardeert?

Onderdeel uitmaken van een hecht en vaktechnisch team, collega’s die je ondersteunen, uitdagen en altijd in zijn voor een gezellig praatje: The Power of Being Understood.

Bij RSM luisteren we naar jouw verhaal. We kijken naar waar jouw interesses liggen en wat jij leuk vindt om te doen. Door afwisseling in de werkzaamheden, flexibiliteit, een informele sfeer op de werkvloer en aandacht te geven aan een goede werk-privé balans, willen wij onze medewerkers motiveren om te groeien tot ware professionals. Samen en van elkaar leren vinden we belangrijk, zo bieden we je verschillende opleidingen aan en organiseren we leuke activiteiten om kennis te delen met je collega’s.

Dit is RSM:

Werken in een leuke en informele sfeer

RSM’ers geven aan dat de sfeer als zeer prettig wordt ervaren, en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Want naast het harde werken is er ook ruimte voor ontspanning en vrije tijd.

Jouw focus, jouw toekomst

Jij staat centraal. We ondersteunen je in je ontwikkeling met onze RSM Academy, zodat je elke dag de kans krijgt om te groeien. RSM staat voor kwaliteit; dit zorgt ervoor dat we onze 675 collega’s veel uitdaging, ontwikkeling en verantwoordelijkheid kunnen meegeven binnen hun functie.

Goed geregeld

We werken hybride met flexibele werktijden. Je krijgt 30 vakantiedagen, internet & thuiswerkvergoeding én een bijdrage voor de sportschool. Daarnaast hebben we leuke evenementen zoals het RSM zomerfeest en onze legendarische skitrip!

“Accountancy is echt veel meer dan cijfers! Het zijn de mensen achter deze cijfers die dit vak zo boeiend maken. RSM investeert volop in een prettige werksfeer, maar de teamgeest maak je als collega’s zelf!”

Victor | Supervisor RA

“De reden dat ik voor RSM heb gekozen is door het brede klantenpakket wat ze hebben. Hierdoor krijg je veel kennis van verschillende soorten bedrijven en je kan je dus breed oriënteren. Ook de grootte van de bedrijven (MKB+) sprak mij erg aan. Je zit met een team van ongeveer 5 personen een tot twee weken op een klant en rouleert vaak door. Hierdoor maak je kennis met veel klanten per jaar en leer je je collega’s goed kennen. Verder was het voor mij belangrijk dat ik in een enthousiast, leuk en gezellig jong team terecht zou komen, dat is gelukt!”

Faber | Assistant Accountant RA

Frank Rootjes | Analyst BV/CV/DD

Voordat ik bij RSM begon, verwachtte ik veel meer mensen in pak te zien en dat het een meer zakelijke omgeving zou zijn. Ik vond mijn eerste dag spannend en ik was blij dat ik een baan had gevonden waarin ik zou worden uitgedaagd met meer kennis en de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen in een meer professionele sfeer.

Ik was verrast dat het kantoor een goed uitzicht op Amsterdam heeft, er mooi uitziet, professioneel is en dat alles goed geregeld is – en mijn collega’s zijn net als ik. Ook de combinatie tussen hard werken en deel uitmaken van een informele en familiaire sfeer bevalt me.

Binnen RSM is er de mogelijkheid om over te stappen naar een andere afdeling – of andere afdelingen te ontdekken om er zelf achter te komen wat voor werk je het leukst vindt. Ik waardeer het zeer dat mijn toenmalige manager en RSM als organisatie mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling voorop stelden en mijn overstap naar Financial Due Diligence (FDD) stimuleerden.

Ik ben erg blij met de overstap naar de afdeling FDD en ervaar daardoor meer plezier in mijn werk.

Faber Sporken | Junior Assistent Accountant

De reden dat ik voor RSM heb gekozen is door het brede klantenpakket wat ze hebben. Hierdoor krijg je veel kennis van verschillende soorten bedrijven en je kan je dus breed oriënteren. Ook de grootte van de bedrijven (MKB+) sprak mij erg aan.

Je zit met een team van ongeveer 5 personen een tot twee weken op een klant en rouleert vaak door. Hierdoor maak je kennis met veel klanten per jaar en leer je je collega’s goed kennen.

Verder was het voor mij belangrijk dat ik in een enthousiast, leuk en gezellig jong team terecht zou komen, dat is gelukt!

Je wordt meteen opgenomen in het team, waarbij iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te laten zien. Toen ik bij RSM begon met werken kreeg ik meteen goede begeleiding en de ruimte voor persoonlijke groei. Daarbij word je meteen betrokken bij het hele proces en word je meegenomen naar de klant toe.

Victor Caris | Supervisor RA

‘The power of being understood’ : een belofte naar klanten en medewerkers van RSM! Deze slogan was de aanleiding voor mijn open sollicitatie bij RSM in Eindhoven. Helaas was er op dat moment geen plek voor mij beschikbaar, maar ik kreeg wel de vraag of mijn brief doorgestuurd mocht worden naar RSM Heerlen. Mede dankzij deze oplettende HR-medewerker werk in nu met veel plezier bij RSM in Heerlen.

Mijn eerste teamleider was geweldig. Hij gaf mij ruimte en tijd om zaken zelf te ontdekken, om fouten te maken (en te herstellen). Wat een luxe! Dit leerproces is van onschatbare waarde geweest, zeker voor mijn zelfvertrouwen. Vanaf het begin wilde ik mij toeleggen op de controle, het liefst bij grote en complexe ondernemingen. Deze dynamiek vind ik geweldig.

Verder was het voor mij belangrijk dat ik in een enthousiast, leuk en gezellig jong team terecht zou komen, dat is gelukt!

Je wordt meteen opgenomen in het team, waarbij iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te laten zien. Toen ik bij RSM begon met werken kreeg ik meteen goede begeleiding en de ruimte voor persoonlijke groei. Daarbij word je meteen betrokken bij het hele proces en word je meegenomen naar de klant toe.

Heb je vragen, of wil je meer weten?