fbpx
Word jij belastingadviseur bij RSM?

Een carrière met perspectief en stabiliteit

Ben jij op zoek naar het ideale vervolg van jouw carrière als belastingadviseur? Zoals topsporters hun vaardigheden aanscherpen, stimuleren wij jouw professionele ontwikkeling bij RSM! Jij daagt anderen uit om het beste uit zichzelf te halen. Het vak als fiscalist is jou niet vreemd; natuurlijk help jij ook bedrijven te groeien en te ontzorgen op fiscaal gebied.  Als belastingadviseur binnen RSM kom je terecht in een informele werkomgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: het het is tijd voor een carrière met perspectief en stabiliteit!

Dit is RSM:

Werken in een leuke en informele sfeer

RSM’ers geven aan dat de sfeer als zeer prettig wordt ervaren, en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Want naast het harde werken is er ook ruimte voor ontspanning en vrije tijd.

Jouw focus, jouw toekomst

Jij staat centraal. We ondersteunen je in je ontwikkeling met onze RSM Academy, zodat je elke dag de kans krijgt om te groeien. RSM staat voor kwaliteit; dit zorgt ervoor dat we onze 675 collega’s veel uitdaging, ontwikkeling en verantwoordelijkheid kunnen meegeven binnen hun functie.

Goed geregeld

We werken hybride met flexibele werktijden. Je krijgt 30 vakantiedagen, internet & thuiswerkvergoeding én een bijdrage voor de sportschool. Daarnaast hebben we leuke evenementen zoals het RSM zomerfeest en onze legendarische skitrip!

Belastingadvies bij RSM

Over het beroep als belastingadviseur hoeven we je niks te vertellen. Als fiscalist bij RSM bouw je mee aan onze business en kijk je verder dan wat er gevraagd wordt. Onze focus ligt niet alleen bij fiscale deadlines en wet- en regelgeving. Wij zijn het gehele jaar door betrokken adviseur en sparringpartner op tal van gebieden. Je werkt in een leuk team, en helpt collega’s met jouw ervaring het beste uit zichzelf te halen. Afhankelijk van jouw expertise ga je aan de slag binnen onze generalistische praktijk of specialiseer jij je in bijvoorbeeld btw of transfer pricing.

“RSM is een organisatie die een stimulerende werkomgeving biedt waarbij persoonlijke groei hoog in het vaandel staat. De bedrijfscultuur is vertrouwd en collega’s voelen als vrienden.”

Coen | Tax Consultant

Uitgelichte vacatures:

RSM is officieel Accountancy & Tax partner van NOC*NSF

Als partner ontzorgen wij bonden en topsporters op het gebied van fiscale en financiële vraagstukken. Op deze manier kunnen zij zich volledig focussen op het behalen van hun sportieve doelen.

Sport is het grootste sociale bindmiddel van Nederland, dat zelfs op topsportniveau de kracht van het samenwerken bereikt. Om daar te komen, maak je een enorme ontwikkeling door op verschillende vlakken, zowel persoonlijk als professioneel, maar ook in teamverband of als individu. Die ontwikkeling is een van de grootste waarden waarin we de samenwerking als toegevoegde waarde zien tussen RSM en NOC*NSF. Bij RSM staat ontwikkeling van onze medewerkers namelijk voorop. Op jouw eigen manier, bepalend voor de professional die je wilt zijn: The Power of Being You

Meer weten over het partnership?

Heb je vragen, of wil je meer weten?