fbpx

Bedankt voor je sollicitatie!

Bedankt!

Wij bekijken jouw sollicitatie zorgvuldig en nemen eventueel contact met je op voor aanvullende vragen. Ben je benieuwd hoe jouw sollicitatie proces eruit ziet? Lees dan snel verder!

Wanneer we jouw sollicitatie hebben beoordeeld, krijg je van ons zo snel mogelijk een terugkoppeling. Deze terugkoppeling bestaat uit twee mogelijkheden:

  • Top! Je mag op gesprek komen. Wij bellen en e-mailen je om een gesprek in te plannen.
  • Jammer! Je bent helaas niet door naar de volgende ronde. Via de sollicitatieportal krijg je hier bericht over, of wij nemen telefonisch contact met je op.

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek vindt plaats op een van onze kantoren en je wordt ontvangen door een van onze collega’s. Dit eerste gesprek vindt plaats met twee medewerkers. Dit zijn vaak de recruitmentverantwoordelijke of een toekomstige teamgenoot in combinatie met een partner of director van de desbetreffende praktijk.

Tijdens dit informele gesprek willen we jou graag beter leren kennen. We willen graag weten wat jou motiveert en of er een match is met het team, het kantoor en onze organisatie.

Terugkoppeling

Na het gesprek nemen wij binnen een week contact op via de sollicitatieportal of telefonisch om je op de hoogte te stellen. Zijn zowel jij als wij enthousiast? Dan plannen we graag een tweede gesprek in.

Het kan ook zijn dat een of beiden geen match lijkt te voelen en misschien andere verwachtingen had. Mocht dit vanuit onze kant het geval zijn, dan zullen wij jou hier telefonisch van op de hoogte brengen. Daarnaast voorzien wij jou altijd van tips voor een volgende sollicitatie. Het proces wordt afgesloten middels een melding via de sollicitatieportal.

Het tweede gesprek

Wanneer je wordt uitgenodigd voor een tweede gesprek, zal dit zijn met twee directe toekomstige collega’s. We vinden het belangrijk dat jullie een goed beeld van elkaar hebben, omdat jullie uiteindelijk veel met elkaar gaan samenwerken. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de inhoud van de desbetreffende functie.

Is iedereen positief? Dan krijg je dit telefonisch van ons te horen en gaan wij aan de slag met het opstellen van een aanbieding. Deze aanbieding is in de vorm van een arbeidsvoorwaarden memo (AV memo).

De aanbieding

Gefeliciteerd! We hebben je een aanbieding gedaan.

We geven je graag ruimte om na te denken over de aanbieding en maken tijd voor je vrij om eventuele vragen of onduidelijkheden te beantwoorden.

Zijn we het eens geworden over de aanbieding? Dan geef je akkoord via de sollicitatieportal en neemt een van je toekomstige collega’s contact met je op om het verdere verloop te bespreken.

Via de sollicitatieportal vragen wij om jouw gegevens verder aan te vullen, zodat de documenten in orde gemaakt kunnen worden. Je ontvangt per e-mail en per post jouw contract, pensioenovereenkomst en andere aanvullende zaken, zodat we ruim voor jouw indiensttreding alles in orde hebben gemaakt. Tevens word je aangemeld voor onze onboarding app, zodat je op een leuke manier verder door het proces wordt begeleid.

Heb je verder nog vragen? Stuur dan gerust een berichtje naar ons via Whatsapp: