fbpx

Werken en leren bij RSM

Werken en leren bij RSM

Interesse in finance én wil je direct een kick-start maken met jouw carrière? RSM biedt het werken-leren traject aan: naast je studie op Nyenrode doe je gelijk praktijkervaring op bij RSM: twee vliegen in één klap!

Studeer bij Nyenrode Business Universiteit en verdien je geld bij RSM! Interesse gewekt? Laat dan je gegevens achter onderaan de pagina.

Als accountant binnen RSM bouw je mee aan onze business en kijk je verder dan het gevraagde. Je houdt je onder andere bezig met de financiële administratie van klanten, het controleren van jaarrekening of de ondersteuning op data & it vlak, maar ben je vooral een sparringspartner voor ondernemers. De diversiteit in klanten, opdrachten én teams kun je op jouw eigen manier invulling geven.

Het traject

Ben jij meer een doener en is de combinatie werken & leren iets voor jou? Volg dan het werk-leren traject via RSM bij Nyenrode! Combineer jouw bachelor Accountancy met een baan bij RSM en pas de theorie gelijk toe in de praktijk, een win-win situatie. Een uitdagend traject waarbij jij je tijdens 4 dagen per week je ontplooit tot junior accountant en op vrijdag andere startende accountants ontmoet bij Nyenrode.

Een RSM- buddy krijg je toegewezen met wie je kunt sparren en die jou ook begeleidt. Want eerlijk is eerlijk, deze collega weet als geen ander welke struggles én plezieren jij gaat ondervinden in het werk én de studie. In september volg je samen met alle andere junior accountants de RSM Academy met o.a. softskill trainingen, zodat je klaar bent voor het nieuwe seizoen.

Wil je meer weten? Ontmoet ons dan tijdens de open dagen van Nyenrode of neem contact op met een van onze recruiters.

Dit is RSM:

Werken in een leuke en informele sfeer

RSM’ers geven aan dat de sfeer als zeer prettig wordt ervaren, en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Want naast het harde werken is er ook ruimte voor ontspanning en vrije tijd.

Jouw focus, jouw toekomst

Jij staat centraal. We ondersteunen je in je ontwikkeling met onze RSM Academy, zodat je elke dag de kans krijgt om te groeien. RSM staat voor kwaliteit; dit zorgt ervoor dat we onze 675 collega’s veel uitdaging, ontwikkeling en verantwoordelijkheid kunnen meegeven binnen hun functie.

Goed geregeld

We werken hybride met flexibele werktijden. Je krijgt 30 vakantiedagen, internet & thuiswerkvergoeding én een bijdrage voor de sportschool. Daarnaast hebben we leuke evenementen zoals het RSM zomerfeest en onze legendarische skitrip!

RSM Academy

Naast learning on the job, word je als startend account ook opgeleid tijdens onze eigen RSM Academy! Ieder jaar in september gaan alle accountants vanuit de samenstel- en controlepraktijk naar een speciale locatie in de achterhoek. Door externe partijen, maar ook door eigen collega’s word je bijgespijkerd op hard- en natuurlijk softskills! Leer collega’s kennen uit het hele land en ervaar ‘The Power of Being You!’

“Werken bij RSM betekent voor mij elke dag een nieuwe uitdaging! Ook een gezonde werkomgeving waarbij ik een perfecte balans kan maken tussen werk, studie en privé!”

Amritha | Assistant Accountant RA

“De reden dat ik voor RSM heb gekozen is door het brede klantenpakket wat ze hebben. Hierdoor krijg je veel kennis van verschillende soorten bedrijven en je kan je dus breed oriënteren. Ook de grootte van de bedrijven (MKB+) sprak mij erg aan. Je zit met een team van ongeveer 5 personen een tot twee weken op een klant en rouleert vaak door. Hierdoor maak je kennis met veel klanten per jaar en leer je je collega’s goed kennen. Verder was het voor mij belangrijk dat ik in een enthousiast, leuk en gezellig jong team terecht zou komen, dat is gelukt!”

Faber | Assistant Accountant RA

“Als beginnende assistent krijg je meteen de kans om actief deel te nemen en mee te werken. Je krijgt zelfs de kans om mee te werken aan complexere opdrachten. Dit draagt bij aan een snelle groei en ontwikkeling.”

Ohemaa | Assistant Accounting & Reporting

Interessante vacatures

Heb je vragen, of wil je meer weten?