fbpx

Starten als accountant!

Meeloopdag: 'Een dag als accountant'

Ben je bijna klaar met jouw HBO of WO Accountancy en wil jij nog even rondkijken voordat je een definitieve keuze maakt?

Loop voor een dag mee als accountant bij RSM!

Meld je hier aan!

Accountancy bij RSM

Als accountant binnen RSM bouw je mee aan onze business en kijk je verder dan het gevraagde. Je houdt je onder andere bezig met de financiële administratie van klanten, het samenstellen van jaarrekeningen of de ondersteuning op data & it vlak, maar ben je vooral een sparringspartner voor ondernemers. De diversiteit in klanten, opdrachten én teams kun je op jouw eigen manier invulling geven. Dit alles doe je samen met een team dat bestaat uit meerdere young én senior professionals.

Traject

Als startend accountant in de samenstel- of controlepraktijk start je binnen een team met ervaren en minder ervaren collega’s. Combineer jouw beroepsopleiding tot Accountant Administratie Consulent of tot Registeraccountant met een baan bij RSM en pas je de theorie gelijk toe in de praktijk, een win-win situatie. Een uitdagend traject waarbij jij je tijdens 4 dagen per week je ontplooit tot assistent accountant en op vrijdag in de schoolbanken zit.

Een RSM- buddy krijg je toegewezen met wie je kunt sparren en die jou ook begeleidt. Want eerlijk is eerlijk, deze collega weet als geen ander welke struggles én plezieren jij gaat ondervinden in het werk én de studie. In september volg je samen met alle andere accountants de RSM Academy met o.a. softskill trainingen, zodat je klaar bent voor het nieuwe seizoen.

Dit is RSM:

Werken in een leuke en informele sfeer

RSM’ers geven aan dat de sfeer als zeer prettig wordt ervaren, en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Want naast het harde werken is er ook ruimte voor ontspanning en vrije tijd.

Jouw focus, jouw toekomst

Jij staat centraal. We ondersteunen je in je ontwikkeling met onze RSM Academy, zodat je elke dag de kans krijgt om te groeien. RSM staat voor kwaliteit; dit zorgt ervoor dat we onze 675 collega’s veel uitdaging, ontwikkeling en verantwoordelijkheid kunnen meegeven binnen hun functie.

Goed geregeld

We werken hybride met flexibele werktijden. Je krijgt 30 vakantiedagen, internet & thuiswerkvergoeding én een bijdrage voor de sportschool. Daarnaast hebben we leuke evenementen zoals het RSM zomerfeest en onze legendarische skitrip!

“Voor mij is RSM dé ideale werkgever. RSM onderscheidt zich enerzijds door betrokken te zijn. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke relatie met de klant en streven (zijn voornemens) om (duurzame) langetermijnrelaties te onderhouden. Anderzijds onderscheidt RSM zich door vernieuwend te zijn. Wij hebben de ambitie om vandaag van elkaar te leren met het oog om morgen beter te zijn. Aanvullend is RSM dé plek om persoonlijke doelstellingen en vaardigheden te ontwikkelen.”

Marco | Assistent Accountant RA

RSM Academy

Naast learning on the job, word je als startend account ook opgeleid tijdens onze eigen RSM Academy! Ieder jaar in september gaan alle accountants vanuit de samenstel- en controlepraktijk naar een speciale locatie in de achterhoek. Door externe partijen, maar ook door eigen collega’s word je bijgespijkerd op hard- en natuurlijk softskills! Leer collega’s kennen uit het hele land en ervaar ‘The Power of Being You!’

Heb je vragen, of wil je meer weten?