fbpx
Word jij consultant bij RSM?

Een carrière met perspectief en stabiliteit

Ben jij op zoek naar het ideale vervolg van jouw carrière als consultant? Zoals topsporters hun vaardigheden aanscherpen, stimuleren wij jouw professionele ontwikkeling bij RSM! Jij daagt anderen uit om het beste uit zichzelf te halen. Het vak van consultant is jou natuurlijk niet vreemd; naast jouw ontwikkeling, help jij natuurlijk ook bedrijven te ontwikkelen en te voorzien van advies. Bij RSM kom je terecht in een informele werkomgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden: het het is tijd voor een carrière met perspectief en stabiliteit!

Dit is RSM:

Werken in een leuke en informele sfeer

RSM’ers geven aan dat de sfeer als zeer prettig wordt ervaren, en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Want naast het harde werken is er ook ruimte voor ontspanning en vrije tijd.

Jouw focus, jouw toekomst

Jij staat centraal. We ondersteunen je in je ontwikkeling met onze RSM Academy, zodat je elke dag de kans krijgt om te groeien. RSM staat voor kwaliteit; dit zorgt ervoor dat we onze 675 collega’s veel uitdaging, ontwikkeling en verantwoordelijkheid kunnen meegeven binnen hun functie.

Goed geregeld

We werken hybride met flexibele werktijden. Je krijgt 30 vakantiedagen, internet & thuiswerkvergoeding én een bijdrage voor de sportschool. Daarnaast hebben we leuke evenementen zoals het RSM zomerfeest en onze legendarische skitrip!

Consultancy bij RSM

Over het beroep als consultant hoeven we je niks te vertellen. Of de klant nu van plan is om hun business te verkopen, aan te kopen, een fusie, joint venture of beursgang wilt realiseren of aanvullende financiering wenst aan te trekken. Zelfs een algemene brede vraag op het gebied van bedrijfsbeleid, groeiplannen of strategie op nationaal én internationaal gebied pakken we aan. Je werkt in een leuk team, en helpt collega’s met jouw ervaring het beste uit zichzelf te halen. Afhankelijk van jouw expertise ga je aan de slag binnen onze M&A praktijk of Business Consulting op nationaal of internationaal niveau. Benieuwd wat je (toekomstige) collega’s over RSM te zeggen hebben? Kijk dan de video hiernaast!

“Voordat ik bij RSM begon, verwachtte ik veel meer mensen in pak te zien en dat het een meer zakelijke omgeving zou zijn. Ik vond mijn eerste dag spannend en ik was blij dat ik een baan had gevonden waarin ik zou worden uitgedaagd met meer kennis en de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen in een meer professionele sfeer. Ik was verrast dat het kantoor een goed uitzicht op Amsterdam heeft, er mooi uitziet, professioneel is en dat alles goed geregeld is – en mijn collega’s zijn net als ik. Ook de combinatie tussen hard werken en deel uitmaken van een informele en familiaire sfeer bevalt me.”

Frank | Analyst Due Diligence

Uitgelichte vacatures:

RSM is officieel partner van NOC*NSF

Als partner ontzorgen wij bonden en topsporters op het gebied van fiscale en financiële vraagstukken. Op deze manier kunnen zij zich volledig focussen op het behalen van hun sportieve doelen.

Sport is het grootste sociale bindmiddel van Nederland, dat zelfs op topsportniveau de kracht van het samenwerken bereikt. Om daar te komen, maak je een enorme ontwikkeling door op verschillende vlakken, zowel persoonlijk als professioneel, maar ook in teamverband of als individu. Die ontwikkeling is een van de grootste waarden waarin we de samenwerking als toegevoegde waarde zien tussen RSM en NOC*NSF. Bij RSM staat ontwikkeling van onze medewerkers namelijk voorop. Op jouw eigen manier, bepalend voor de professional die je wilt zijn: The Power of Being You

Meer weten over het partnership?

Heb je vragen, of wil je meer weten?