fbpx
Word jij belastingadviseur bij RSM?

De start van jouw carrière

Ben jij op zoek naar de ideale start van jouw carrière in de belastingwereld? Zoals topsporters hun vaardigheden aanscherpen, stimuleren wij jouw professionele ontwikkeling bij RSM! Met onze studieprogramma’s geven wij je de kans om jezelf te ontwikkelen, en te groeien als persoon en professional. Naast jouw ontwikkeling, help jij ook bedrijven te ontwikkelen en te ontzorgen op fiscaal gebied. Als belastingadviseur binnen RSM kom je terecht in een informele werkomgeving met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden!

Dit is RSM:

Werken in een leuke en informele sfeer

RSM’ers geven aan dat de sfeer als zeer prettig wordt ervaren, en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Want naast het harde werken is er ook ruimte voor ontspanning en vrije tijd.

Jouw focus, jouw toekomst

Jij staat centraal. We ondersteunen je in je ontwikkeling met onze RSM Academy, zodat je elke dag de kans krijgt om te groeien. RSM staat voor kwaliteit; dit zorgt ervoor dat we onze 675 collega’s veel uitdaging, ontwikkeling en verantwoordelijkheid kunnen meegeven binnen hun functie.

Goed geregeld

We werken hybride met flexibele werktijden. Je krijgt 30 vakantiedagen, internet & thuiswerkvergoeding én een bijdrage voor de sportschool. Daarnaast hebben we leuke evenementen zoals het RSM zomerfeest en onze legendarische skitrip!

Belastingadvies bij RSM

Als belastingadviseur binnen RSM bouw je mee aan onze business en kijk je verder dan wat er gevraagd wordt. Onze focus ligt niet alleen bij fiscale deadlines en wet- en regelgeving. Wij zijn het gehele jaar door betrokken adviseur en sparringpartner op tal van gebieden. Hierdoor worden kansen en risico’s binnen de ondernemingen van klanten tijdig onderkend.

Afhankelijk van jouw expertise ga je aan de slag binnen onze generalistische praktijk of specialiseer jij je in bijvoorbeeld btw of transfer pricing.

“Werken bij RSM betekent deel uitmaken van een klein en hecht team, gedreven door een open cultuur waar samenwerking centraal staat. Hier krijg je de ruimte om zowel professioneel als persoonlijk te groeien.”

Eugenie | Tax Assistant

Uitgelichte vacatures:

RSM is officieel Accountancy & Tax partner van NOC*NSF

Als partner ontzorgen wij bonden en topsporters op het gebied van fiscale en financiële vraagstukken. Op deze manier kunnen zij zich volledig focussen op het behalen van hun sportieve doelen.

Sport is het grootste sociale bindmiddel van Nederland, dat zelfs op topsportniveau de kracht van het samenwerken bereikt. Om daar te komen, maak je een enorme ontwikkeling door op verschillende vlakken, zowel persoonlijk als professioneel, maar ook in teamverband of als individu. Die ontwikkeling is een van de grootste waarden waarin we de samenwerking als toegevoegde waarde zien tussen RSM en NOC*NSF. Bij RSM staat ontwikkeling van onze medewerkers namelijk voorop. Op jouw eigen manier, bepalend voor de professional die je wilt zijn: The Power of Being You

Meer weten over het partnership?

Heb je vragen, of wil je meer weten?