fbpx
Werken bij RSM als

Assistent Accountant

Accountancy bij RSM

Als accountant binnen RSM bouw je mee aan onze business en kijk je verder dan het gevraagde. Je houdt je onder andere bezig met de financiële administratie van klanten, het samenstellen van jaarrekeningen of de ondersteuning op data & it vlak, maar ben je vooral een sparringspartner voor ondernemers. De diversiteit in klanten, opdrachten én teams kun je op jouw eigen manier invulling geven. Dit alles doe je samen met een team dat bestaat uit meerdere young én senior professionals.

Dit is RSM

Werken in een leuke en informele sfeer

RSM’ers geven aan dat de sfeer als zeer prettig wordt ervaren, en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Want naast het harde werken is er ook ruimte voor ontspanning en vrije tijd.

Jouw focus, jouw toekomst

Jij staat centraal. We ondersteunen je in je ontwikkeling met onze RSM Academy, zodat je elke dag de kans krijgt om te groeien. RSM staat voor kwaliteit; dit zorgt ervoor dat we onze 675 collega’s veel uitdaging, ontwikkeling en verantwoordelijkheid kunnen meegeven binnen hun functie.

Goed geregeld

We werken hybride met flexibele werktijden. Je krijgt 30 vakantiedagen, internet & thuiswerkvergoeding én een bijdrage voor de sportschool. Daarnaast hebben we leuke evenementen zoals het RSM zomerfeest en onze legendarische skitrip!

Accountancy vacatures

Heb je vragen? Neem direct contact op met onze recruiters!