fbpx

Kom jij ons IT Audit team versterken?

Maak kennis met ons team!

Het IT Audit team bij RSM opereert in diverse Nederlandse kantoren en heeft momenteel 5 vaste medewerkers en 2 collega’s uit de accountancy praktijk. Deze afdeling streeft naar groei en potentieel 20-25 medewerkers. Het team omvat junior, medior en senior posities met groeimogelijkheden en de kans om je te specialiseren.

We werken vanuit locaties dicht bij huis en ontmoeten wekelijks in Hoofddorp voor kennisdeling en afstemming, waardoor onze IT Auditors fungeren als verbindende schakel tussen kantoren en de afdeling.

Werkzaamheden

Bij ons dynamische IT Audit team draait het om spannende uitdagingen en groeikansen. We werken samen aan boeiende IT Audit en Adviesprojecten. Duik diep in data-analyses, terwijl je zelfstandig schitterende IT Audit opdrachten uitvoert, zoals ISAE3402, ENSIA of DigiD-audits. Ons internationaal georiënteerde RSM-kantoor opent deuren naar projecten wereldwijd.

Junior IT Auditors worden begeleid door ervaren managers. Samen leer je ‘on-the-job’, verwerk je inzichten ter plekke of op kantoor, met manager review. Groei in je rol met waardevolle feedback en evolueer richting zelfstandig klantcontact.

Klaar voor een stimulerende IT Audit carrière vol mogelijkheden? Ontdek ze in ons team!

Dit is RSM:

Werken in een leuke en informele sfeer

RSM’ers geven aan dat de sfeer als zeer prettig wordt ervaren, en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Want naast het harde werken is er ook ruimte voor ontspanning en vrije tijd.

Jouw focus, jouw toekomst

Jij staat centraal. We ondersteunen je in je ontwikkeling met onze RSM Academy, zodat je elke dag de kans krijgt om te groeien. RSM staat voor kwaliteit; dit zorgt ervoor dat we onze 675 collega’s veel uitdaging, ontwikkeling en verantwoordelijkheid kunnen meegeven binnen hun functie.

Goed geregeld

We werken hybride met flexibele werktijden. Je krijgt 30 vakantiedagen, internet & thuiswerkvergoeding én een bijdrage voor de sportschool. Daarnaast hebben we leuke evenementen zoals het RSM zomerfeest en onze legendarische skitrip!

Relevante vacatures

Na beide sollicitatiegesprekken te hebben gevoerd was het al gauw duidelijk dat RSM hét bedrijf was om mijn carrière in voort te zetten. Ik kreeg de indruk dat RSM een bedrijf was waar mij alle kansen werden geboden om te leren op het werk en te leren middels cursussen en studies. Het beeld dat was geschetst tijdens de sollicitaties bleef overeind en ik heb hier nu mijn CISA tentamen kunnen behalen. De professionaliteit als kernwaarde van RSM is in samenstelling met de persoonlijke en betrouwbare kernwaarden voor mij de beste samenstelling.

Tippen Goossens - IT Auditor
Bekijk onze vacatures

Heb je vragen, of wil je meer weten?