fbpx

Zit jij nog op je plek?

Dit is RSM:

Werken in een leuke en informele sfeer

RSM’ers geven aan dat de sfeer als zeer prettig wordt ervaren, en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Want naast het harde werken is er ook ruimte voor ontspanning en vrije tijd.

Jouw focus, jouw toekomst

Jij staat centraal. We ondersteunen je in je ontwikkeling met onze RSM Academy, zodat je elke dag de kans krijgt om te groeien. RSM staat voor kwaliteit; dit zorgt ervoor dat we onze 675 collega’s veel uitdaging, ontwikkeling en verantwoordelijkheid kunnen meegeven binnen hun functie.

Goed geregeld

We werken hybride met flexibele werktijden. Je krijgt 30 vakantiedagen, internet & thuiswerkvergoeding én een bijdrage voor de sportschool. Daarnaast hebben we leuke evenementen zoals het RSM zomerfeest en onze legendarische skitrip!

Zit jij nog op je plek?

In een veranderende arbeidsmarkt van kansen en groei, stellen we de vraag: “Zit jij nog op je plek?”. Het is een uitnodiging om jouw carrière verder te ontwikkelen en invulling te geven aan de volgende stap in je loopbaan.

Nieuwe uitdagingen, interessante ontmoetingen en een omgeving die jouw groei omarmt. Ontdek de kracht van verandering en vind jouw perfecte plek in alle mogelijkheden bij RSM.

Wat wij doen:

Assurance

Als accountant binnen RSM bouw je mee aan onze business en kijk je verder dan het gevraagde. Je houdt je onder andere bezig met de financiële administratie van klanten, het controleren van jaarrekening of de ondersteuning op data & it vlak, maar ben je vooral een sparringspartner voor ondernemers. Afhankelijk van jouw expertise ga je aan de slag binnen onze controle, samenstel of it audit praktijk.

Vacatures
Lees meer over Assurance

Belastingadvies

Als fiscalist binnen RSM bouw je mee aan onze business en kijk je verder dan het gevraagde. Onze focus ligt niet alleen bij fiscale deadlines en wet- en regelgeving. Wij zijn het gehele jaar door betrokken adviseur en sparringpartner op tal van gebieden. Afhankelijk van jouw expertise ga je aan de slag binnen onze generalistische praktijk of specialiseer jij je in bijvoorbeeld btw of transfer pricing.

Vacatures
Lees meer over Belastingadvies

Consulting

Binnen onze consultancy tak van RSM begeleid je als adviseur onze klanten in alle stappen van het transactie-proces. Of de klant nu van plan is om hun business te verkopen, een nieuw bedrijf wilt aankopen, een fusie, joint venture of beursgang wilt realiseren of aanvullende financiering wenst aan te trekken. Afhankelijk van jouw expertise ga je aan de slag binnen onze M&A praktijk of Business Consulting op nationaal of internationaal niveau.

Vacatures
Lees meer over Consulting

“Voordat ik bij RSM begon, verwachtte ik veel meer mensen in pak te zien en dat het een meer zakelijke omgeving zou zijn. Ik vond mijn eerste dag spannend en ik was blij dat ik een baan had gevonden waarin ik zou worden uitgedaagd met meer kennis en de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen in een meer professionele sfeer. Ik was verrast dat het kantoor een goed uitzicht op Amsterdam heeft, er mooi uitziet, professioneel is en dat alles goed geregeld is – en mijn collega’s zijn net als ik. Ook de combinatie tussen hard werken en deel uitmaken van een informele en familiaire sfeer bevalt me.”

Frank | Analyst Due Diligence

Na beide sollicitatiegesprekken te hebben gevoerd was het al gauw duidelijk dat RSM hét bedrijf was om mijn carrière in voort te zetten. Ik kreeg de indruk dat RSM een bedrijf was waar mij alle kansen werden geboden om te leren op het werk en te leren middels cursussen en studies. Het beeld dat was geschetst tijdens de sollicitaties bleef overeind en ik heb hier nu mijn CISA tentamen kunnen behalen. De professionaliteit als kernwaarde van RSM is in samenstelling met de persoonlijke en betrouwbare kernwaarden voor mij de beste samenstelling.

Tippen Goossens - IT Auditor
Bekijk onze vacatures

Heb je vragen, of wil je meer weten?